Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

DeNiŠ
Novinec

TeHnični pregled ??

Napisal/-a DeNiŠ Če jul 07, 2011 10:05 pm

Zdravo.
Imam tehnični pregled ker je leto naokoli.
se odpravim na tehnični pregled v žalec, kjer mi avto postavijo na valčke da mi sprobajo spredje zavore, in tukaj se začne problem..avto nasede ker ima na sebi nekaj "spojlerju "..
tako da nisem opravil tehničnega pregleda, ker je avto raje postavil vzratno kot da bi spobal zadnje zavore kar je skoraj nemogoče ....potem bilo skakanja po zavarovalnicah debeli 2 uri da mi popravijo nastalo škodo.
kaj mi sedaj priporočate ??
na tehničnem ne bom prišel nikjer čez "valčke" ker je avto enostavno prenizek oz se preveč posede...
če ima kdo bolši predlog naj napiše ...oz če ima kdo bol "ilegalno rešitev pm"
sicer je avto izpraven,homoligiran ter use po pravilnikih.

p.s. slik ne znam limat, bi jo pa prilimal da nebi spet rekli, ena rižota spoščena u podn!!! Če pa koga matra to ...pa mu pošlem sliko pa naj jo on nalima da nebo rižota !!

lp hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
mihouca
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: TeHnični pregled ??

Napisal/-a mihouca Če jul 07, 2011 11:25 pm

hehe jst sm meu tud danes tehnični pa se je majstr spomnu da mi gume preveč gledajo izpod odbijača (imam homologirane na LPP 225-45-17 in pol sva se pol ure pregovarjala tako da sem se odpavil domov dal gor zimske in šeu nazaj. sicer je majstr potem še neki grdo gledu ampak se je hitr sprjaznu :lol: :lol:

glede tvojega problema pa nevem kako si pa lani prišel čez, so to nove predelave?
lp

DeNiŠ
Novinec

Napisal/-a DeNiŠ So jul 09, 2011 1:14 pm

Lani sem avto komaj kupil od avtohiše. Tako da je avtohiša nardila tehnični pregled, sam nevem kako .

Uporabniški avatar
mihouca
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mihouca So jul 09, 2011 1:32 pm

Pejt pol na avtohišo kjer si ga kupu ali pa jih poklič pa povej kakšna je situacija...

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero So jul 09, 2011 2:32 pm

mihouca je napisal/-a:hehe jst sm meu tud danes tehnični pa se je majstr spomnu da mi gume preveč gledajo izpod odbijača (imam homologirane na LPP 225-45-17 in pol sva se pol ure pregovarjala tako da sem se odpavil domov dal gor zimske in šeu nazaj. sicer je majstr potem še neki grdo gledu ampak se je hitr sprjaznu :lol: :lol:

glede tvojega problema pa nevem kako si pa lani prišel čez, so to nove predelave?
lp

:lol: dobro si ga ...

scythe
Nov uporabnik

Napisal/-a scythe Če jul 14, 2011 8:20 am

mihouca je napisal/-a:hehe jst sm meu tud danes tehnični pa se je majstr spomnu da mi gume preveč gledajo izpod odbijača (imam homologirane na LPP 225-45-17 in pol sva se pol ure pregovarjala tako da sem se odpavil domov dal gor zimske in šeu nazaj. sicer je majstr potem še neki grdo gledu ampak se je hitr sprjaznu :lol: :lol:

lp

Kako faco je mogu kej naredit ko si mel zimske gor :D 8)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če jul 14, 2011 9:16 am

Kupi gewinde ;)

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Če jul 14, 2011 10:17 am

Če ne gre čez pol je avto prenizek in stem tehnično neizpraven al pa majo na vašem tehničnem res globoke valje.Probaj kje drugje, če majo kaj nižje.

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Če jul 14, 2011 11:54 am

V Žalcu imajo zelo globoke valje, pomnim ko sem šel s 145ko z eibachu mi je tudi nasedu k se je not zapelu, sicer je še šlo naprej samo komaj komaj, da bi pa mel kak podaljšek ali pa prage, pa ne bi šlo spljoh :lol:

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Pe jul 15, 2011 8:49 am

Predvidevam, da avto nima opravljene homologacije, ali pa je ponarejena. Če ne prideš skozi tehničnega, potem ne vem kako je prišel skozi homologacijo, kjer te na LPP zapeljejo skozi podobno ali isto linijo.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov