Ima kdo izkušnje z e-zavarovnja? To zavarovanje imajo pri e-študentskem servisu. Sem iz firbca izpolnil obrazec in so mi danes poslali ponudbo. Zavarovanje + AO,AO+,asistenca pomoč na cesti, me pride skoraj 50€ ceneje, kot pri drugih zavarovalnicah, samo osnovno zavarovanje.
tudi mene zanima če je kdo zavaroval avto pri njih? in mogoče zahteval kdaj kakšno odškodnino? upam da ni potem pri tem problemov, glede na to da je zelo poceni. mene bi prišlo 285eur osnovno zavarovanje. + na študentskih servisih imajo še bone v vrednosti 30eur ki so namenjeni za ta zavarovanja.
Danes sem dobil odgovor za moj avto... letos kupil rabljenega in dal za osnovno zavarovanje z kaskotom 980€ za 10 mesecev po njihovem izračunu je pa za 12 mesecev + ao+ in vsi kasko paketi (divjad, parkirni...) = 995€
Napisal je, da pridejo na dom... nevem kako je pa,ko imaš za prijavit kakšno škodo
Doc_ je napisal/-a:Pozdravljeni! Napisal je, da pridejo na dom... nevem kako je pa,ko imaš za prijavit kakšno škodo
Če kdo ve kaj več, naj se oglasi
V bistvu gre za posredništvo pri sklepanju zavarovanj za eno od uveljavljenih zavarovalnic na slovenskem trgu. Tako da je isto kot če skleneš zavarovanje v kateri koli drugi agenciji, ki dela s to zavarovalnico, s tem da študentski servis s posebnim popustim obljublja najnižjo ceno, ki to vedno niti ni nujno.
Glede na navedeno, da je nujno potrebno navesti imena in priimke oseb, ki bodo upravljali z vozilom, predvidevam da gre za zavarovalnico Tilia.