dono je napisal/-a:Koliko približno pride tako zavarovanje za avto vreden nekje 7k€?
_furby_ je napisal/-a:dono je napisal/-a:Koliko približno pride tako zavarovanje za avto vreden nekje 7k€?
cena zavarovanja se postavi glede na vrednost novega vozila (za mojo corso recimo je bila vrednost okoli 20.000)
da se vecinoma posamezno zavarovat (oz. imas pakete zavarovanja ki si jih izberes)
_furby_ je napisal/-a:nimam police pri sebi, ampak ce me spomin ne vara je blo okoli 600 eurou z vsemi popusti (aja, govorim o paketu svega i svasta)
dono je napisal/-a:Kje pa je tu notri toča?
ejsim je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:nimam police pri sebi, ampak ce me spomin ne vara je blo okoli 600 eurou z vsemi popusti (aja, govorim o paketu svega i svasta)
To govoriš samo za kasko ane? Ker jaz plačujem cca 900 EUR za kasko (Triglav vsi dodatki + comfort plus al kako se reče) + osnovno zavarovanje, pa je avtomobil vreden "le" cca 16k.
ejsim je napisal/-a:Hm, potem se moram pa malce pogovoriti z agentom.
Pri Triglavu imam jaz takole -> avtomobil let. 2011, nov stal 16.000 EUR, 85kW. Osnovno zavarovanje in AO+ zav, polni kasko brez odbitne franšize, comfort plus, stekla, svetila, divjad, parkirišča, nadomestno vozilo, vleka vozila.., pač vse kar lahko vključiš = slabih 900 EUR.
Je pa "doma" toliko teh polic pri Triglavu (ne pretiravam, če rečem da jih je čez 20), da bi človek pričakoval precej popusta in naj bi ga tudi imeli..koliko je to res, je pa druga stvar. Dobro je edino to, da se jih je do sedaj kar nekaj izkoristilo..
_furby_ je napisal/-a:tommy, unih 600 eurou ki sem gor napisal je za mojo corso samo polni kasko (vse mozno not z vsemi moznimi popusti). skupaj z osnovnim zavarovanjem me pride okoli 880 eurou
~toMmy~ je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:tommy, unih 600 eurou ki sem gor napisal je za mojo corso samo polni kasko (vse mozno not z vsemi moznimi popusti). skupaj z osnovnim zavarovanjem me pride okoli 880 eurou
Ta z vsemi popusti je malo optimistična, vprašaj našega bivšega župana, ki je imel 99% popusta!Vedno se najde še kak popust, včasih sem kar presenečen!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov