Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

MIRJANA81
Nov uporabnik

zavrnite izplačila zavarovalnice

Napisal/-a MIRJANA81 Po feb 13, 2012 3:09 pm

lep pozdrav
zanima me neki septembra sm mela škodo, na vozilu namreč vzratno sem zapeljala v stoječe vozilo. bila je škoda, zadnji odbijač in pokrov prtljage katerega mi je zavarovalnica izplačala škodo po faušalu. pred dnevi se je moj vzratno zapeljal in je treščil v škarpo oz betonsko ograjo . poškodba je bila večja kot prvič namreč bile so nove plastike + luč, vendar je zavarovalnica zavrnala škodo , razlog stara poškodbo. ali lahko to nardijo saj je bila nova škoda. namreč gre se iz polnega kaska pr Generali zavarovalnici

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: zavrnite izplačila zavarovalnice

Napisal/-a sonic Po feb 13, 2012 3:19 pm

Glede na napisano slutim, da bi bila vzrok za neizplačilo lahko vloga, ki je bila izpolnjena v funkcionalno nepismeni obliki...
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

MIRJANA81
Nov uporabnik

Napisal/-a MIRJANA81 Po feb 13, 2012 3:23 pm

sonic je napisal/-a:Glede na napisano slutim, da bi bila vzrok za neizplačilo lahko vloga, ki je bila izpolnjena v funkcionalno nepismeni obliki...

napisano je bilo vredu ampak prva škoda ki je bila izplačana ni bila dokončno popravljena in naj bi bila na slikah še vidna stara poškodba poleg nove. ampak zdaj je škoda še večja in tisti risi ki so bili prej se zraven vidijo

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po feb 13, 2012 3:32 pm

drugic se mocneje zaplelji v skarpo da se nebo vidl stare skode.
kako lahko 2x stouces avto na skoraj enak nacin.mogoce bi blo bolje da ne vozis vec.
Ni vse res kar napišem

MIRJANA81
Nov uporabnik

Napisal/-a MIRJANA81 Po feb 13, 2012 3:53 pm

abbe je napisal/-a:drugic se mocneje zaplelji v skarpo da se nebo vidl stare skode.
kako lahko 2x stouces avto na skoraj enak nacin.mogoce bi blo bolje da ne vozis vec.

kak ste nasramni
ni 2x enako pa nism bla 2x jas upam da se ti ne pripeti enako 10 letih sm 1x mela škodo če nisiprebral je drugič bil drug šofer

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po feb 13, 2012 4:26 pm

abbe je napisal/-a:drugic se mocneje zaplelji v skarpo da se nebo vidl stare skode.

ni potrebe po "žaljenju"...

MIRJANA81
Nov uporabnik

Napisal/-a MIRJANA81 Po feb 13, 2012 9:49 pm

še vedno čakam odg. če je komu jasen prosim zanj
lp

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Po feb 13, 2012 10:05 pm

očitno zato, ker so na sliki vidne stare poškodbe (ki niso bile popravljene kljub temu da je zavarovalnica izplačala popravilo) ne odobrijo...
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

MIRJANA81
Nov uporabnik

Napisal/-a MIRJANA81 To feb 14, 2012 7:21 am

kaj pa luč in ostalo a razlike ki je bila tudi ne sam vprašam. ker bonifikacija mi je pa šla lepo dol .

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare To feb 14, 2012 7:29 am

Ja Generali, samo da je poceni.

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace To feb 14, 2012 7:46 am

Mogoče si se pa obrnila na njih ravno v nepravem trenutku in jih zmotila pri kakšni orgiji...:p

http://www.finance.si/123678/Seks_aferi ... Generaliju
**classic power-original power!**

ilyerik
Nov uporabnik

Napisal/-a ilyerik To feb 14, 2012 8:01 pm

MIRJANA81 je napisal/-a:
sonic je napisal/-a:Glede na napisano slutim, da bi bila vzrok za neizplačilo lahko vloga, ki je bila izpolnjena v funkcionalno nepismeni obliki...

napisano je bilo vredu ampak prva škoda ki je bila izplačana ni bila dokončno popravljena in naj bi bila na slikah še vidna stara poškodba poleg nove. ampak zdaj je škoda še večja in tisti risi ki so bili prej se zraven vidijo

A prav razumem, da ti je zavarovalnica izplačala popravilo za tisto škodo pri prvem trku, a avta v resnici sploh nisi dala popraviti?

MIRJANA81
Nov uporabnik

Napisal/-a MIRJANA81 Če feb 16, 2012 2:18 pm

joj no še enkrat napišem 1 škoda ki je bila lansko leto je bila na levi strani obšmerglan odbijač, izplačilo je bilo po favšali. škoda ki je bila zdaj je bila desna stran vrata prtljage in luč

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če feb 16, 2012 3:13 pm

MIRJANA81 je napisal/-a:joj no še enkrat napišem 1 škoda ki je bila lansko leto je bila na levi strani obšmerglan odbijač, izplačilo je bilo po favšali. škoda ki je bila zdaj je bila desna stran vrata prtljage in luč

Če je to res in ste tokrat zahtevali znesek za popravilo desne strani (brez stare poškodbe na levi), potem ti ne morejo zavrnit. Razen - in se mi zdi da je res tako - če ste tokrat zahtevali za popravilo vsega. Potem pa itak da vam ne bodo vsega izplačali, saj so vam za levo stran že.

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Sr feb 22, 2012 8:49 am

zavarovalnica placa zavarovalnino, ki je lahko tudi kot odskodnina. seveda pa je problem, ce se poskodbe prekrivajo. Meni je zmocilo pred cajtom parket in ga na koncu nisem menjal, ampak sem se zadovoljil z $$, ce pa ga bo na istem mestu ponovno pa si kar mislim, da bodo komplikacije, ceprav bi bilo kao hujse. Sicer pa cenilec si je prvic pofotkal in lahko sedaj vidi za kaj gre. Ocrni novo skodo, odbije kar je bilo ze placano in izplacajo ostanek, ce je vecja skoda. Ce je samo to, potem pa res ni logicne ovire.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov