arijan je napisal/-a:Najprej moraš imet že en avto registriran nase.
Prokarjon je napisal/-a:Samo oldtimerja ponavadi nihče ne zavaruje.
89gasper je napisal/-a:arijan je napisal/-a:Najprej moraš imet že en avto registriran nase.
Ne ni potrebno! Ker jaz ga nisem imel.
Sicer pa najbolje, da se kar na zavaroalnici pozanimaš.
arijan je napisal/-a:90% popusta maš pri zavarovanju oldtimerja.
simchy je napisal/-a:arijan je napisal/-a:90% popusta maš pri zavarovanju oldtimerja.
90% popust je vključen samo na AO. Ostala dodatna zavarovanja (ao+, nzp...) se obračuna normalno po ceniku zavarovalnice. Če kdo potrebuje omenjeno zavarovanje mu lahko uredim jaz.
89gasper je napisal/-a:Sem že pred časom napisal, pa bom še enkrat. Eno leto nazaj je bil thunderbird moj edini avto. Dobil sem 90% popusta na zavarovanje in 80% popust na cestnino.
-kontejner- je napisal/-a:89gasper je napisal/-a:Sem že pred časom napisal, pa bom še enkrat. Eno leto nazaj je bil thunderbird moj edini avto. Dobil sem 90% popusta na zavarovanje in 80% popust na cestnino.
Mi lahko poveš pri kateri zavarovalnici imaš zavarovan avto.
lp
-kontejner- je napisal/-a:89gasper je napisal/-a:Sem že pred časom napisal, pa bom še enkrat. Eno leto nazaj je bil thunderbird moj edini avto. Dobil sem 90% popusta na zavarovanje in 80% popust na cestnino.
Mi lahko poveš pri kateri zavarovalnici imaš zavarovan avto.
lp
89gasper je napisal/-a:Moje izkušnje... ko delaš zavarovanje in ostalo. Nakateri želijo certifikat za druge je dovolj, da v prometni piše "starodobnik".
Ko sem kupil avto, sem na novo naredil certifikat... pa spet niso nič komplicirali z avtom za vsak dan.
Pa če bi sedaj kupil avto, sploh ne bi delal certifikata...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov