a4 je napisal/-a:zdaj če je bil trk od zadaj ne moreš popravljat havbe na ta račun, razen če govoriš o prtljažnih vratih
crxdelsol je napisal/-a:Nevem če je pametno, ker jim na mesec pustimo krepke vsote ko imamo vse zavarovano pri njih da se tako obnašajo.
hippo je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Nevem če je pametno, ker jim na mesec pustimo krepke vsote ko imamo vse zavarovano pri njih da se tako obnašajo.
Sem gledal cene na G24 pa me je skoraj na rit vrglo, ker so izredno poceni. Zdaj boste videl kok so nas leta in leta lupil, mafija zavarovalniška...
ban je napisal/-a:hippo je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Nevem če je pametno, ker jim na mesec pustimo krepke vsote ko imamo vse zavarovano pri njih da se tako obnašajo.
Sem gledal cene na G24 pa me je skoraj na rit vrglo, ker so izredno poceni. Zdaj boste videl kok so nas leta in leta lupil, mafija zavarovalniška...
Tud jst sem šel pogledat, če bi izbral paket exkluziv, ki ti ponuja največ bi še vedno dal več kot 100€ manj kot dajem sedaj. Zdej al je tle kaka fora al nas pa zavarovalnice res tko lupjo.
Doche je napisal/-a:Onič je posebne vrste gospod.
crxdelsol je napisal/-a:Danes sem šel nazaj, zahteval še kakšnega drugega cenilca zraven in se mu je mlad gospodič nasmehnil in ga postrani pogledal pa mu rekel naj reši kot se zagre. Še vedno dobim rabljen odbijač, le več ur dela imam pripisanih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost