Prokarjon je napisal/-a:Torej preprosto, avto greš odjavit iz prometa skupaj s tablicami ki jih vzameš dol z avta. Zadeva rešena.
Ko pa ga hočeš ponovno uporabljat, ga enostavno ponovno registriraš.
NoF3ar je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:Torej preprosto, avto greš odjavit iz prometa skupaj s tablicami ki jih vzameš dol z avta. Zadeva rešena.
+ podat lokacijo, avtomobila. Tako da skupaj te pride na slabih 50€
bunny01 je napisal/-a:Kazen dobiš od upravne enote dokle ker nisi vrniol reg. tablic. mislim da je kazen 250 eur.Policija ti kazni ne da, prav tako ne mestno redarstvo.Upravna enota hoče svoje reg. tablice nazaj, ker tablice imaš na izposojo. Država ti reg. tablice posodi in niso tvoja last, razen tistih, ki jih plačaš posebej če si kaj gor na njih napišeš.
f.taunus je napisal/-a:NoF3ar je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:Torej preprosto, avto greš odjavit iz prometa skupaj s tablicami ki jih vzameš dol z avta. Zadeva rešena.
+ podat lokacijo, avtomobila. Tako da skupaj te pride na slabih 50€
In kje si ti prišel do 50eur? Prosim ne širi neresnic. Strošek odjave vozila ni niti 15eur.
f.taunus je napisal/-a:Identifikacija strank se obračuna le v primeru prodaje vozila, navedba lokacije pa samo v primeru menjave lastnika in le ta vozila nima namena ponovno prijaviti v promet. Ne mešaj hrušk in jabolk!
divjak888 je napisal/-a:torej samo odjava vozila brez vračilo tablic?
striic je napisal/-a:OK, meni še zdaj ni jasno. Registracija in zavarovanje mi poteče 5.5.2013. Če grem avto in zavarovanje spet registrirat recimo 3.6.2013, ali mi potem veljata zavarovanje in registracija do 3.6.2014 ali do 5.5.2013?
MasTTer je napisal/-a:striic je napisal/-a:OK, meni še zdaj ni jasno. Registracija in zavarovanje mi poteče 5.5.2013. Če grem avto in zavarovanje spet registrirat recimo 3.6.2013, ali mi potem veljata zavarovanje in registracija do 3.6.2014 ali do 5.5.2013?
Če se zavarovanje, podaljšanje prometnega dovoljenja uredi v roku 30dni od poteka police oz. potega registracije (datum zadaj v prometni), se upošteva VEDNO datum za nazaj.
Če se pa to ureja 31dan ali kasneje, je pa vedno novi datum. Sepravi zavarovanje za nazaj se NE plača, plača se pa odjava ter prijava.
Včasih celo 31dan še gre podaljšati za nazaj včasih pa ne..ne vem kak program imajo to na UE. Zato je dobro poklicat in vprašat za vsak primer posebej, vendar to velja le za 31-i dan.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov