Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Becker Monza 7882 (nicvec zjeban :D )

Napisal/-a Voith To maj 13, 2008 12:28 am

zadnic sm prek ebaya nabavu becker monza mp3 radio ker mi je bil pac od nekdaj usec in je res zakon kar se tice radio dela (2 tunerja, lovi 10x boljse kot katerkol drug avtoradio + vse postaje najde sam, brez kakrsnegakoli iskanja) in ker mam zdele ze od novga leta res nenormalno sreco pri vsem cesar se lotim, sem itak placal zanj 250e na ebayu, dobil pa sem zjeban radio.. cd enota noce zagrizt niti v en cd :(

spodn video sm posnel kot dokaz za ebay dispute, me pa zanima ce kdo ve kje v slo bi znal to sraufat.. radio je sicer brez praskice, tko da je pomoje mozno tut da so na posti zelo lepo ravnali s paketom in zato nedela.

http://www.youtube.com/watch?v=cIZAeG06Mv4
Zadnjič spremenil Voith, dne Pe maj 16, 2008 1:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Re: zjeban becker..

Napisal/-a [g0ran24] To maj 13, 2008 5:45 am

Voith je napisal/-a:zadnic sm prek ebaya nabavu becker monza mp3 radio ker mi je bil pac od nekdaj usec in je res zakon kar se tice radio dela (2 tunerja, lovi 10x boljse kot katerkol drug avtoradio + vse postaje najde sam, brez kakrsnegakoli iskanja) in ker mam zdele ze od novga leta res nenormalno sreco pri vsem cesar se lotim, sem itak placal zanj 250e na ebayu, dobil pa sem zjeban radio.. cd enota noce zagrizt niti v en cd :(

spodn video sm posnel kot dokaz za ebay dispute, me pa zanima ce kdo ve kje v slo bi znal to sraufat.. radio je sicer brez praskice, tko da je pomoje mozno tut da so na posti zelo lepo ravnali s paketom in zato nedela.

http://www.youtube.com/watch?v=cIZAeG06Mv4

Razstavi zadevo pa nežno spuci lečo laserja. Če ne pomaga potem je treba laser zamenjat.
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To maj 13, 2008 8:05 am

ce bi bil umazan laser bi saj enga od 50 cdjev k sm jih dal ze not prjel pomoje. pa ni niti enga. mozn da so ga metal po tleh na posti in je kej narobe z mehanizmom za laser.. mi niti ni tok do tega da bi sam neki šaril po radiju ker je še dost nov in možno, da je še v garanciji..

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To maj 13, 2008 8:23 am

zapakiran je bil dobro? jst sm dobil radio iz japonske pa zapakiran je bil tako da bi preživel tudi padec iz avijona, delal je pa seveda b.p.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal To maj 13, 2008 10:01 am

Mogoče ne prebavla black metala. ;)
No upam da ti uspe zrihtat to zadevo, pa da se končno obrne sreča v tvojo smer.
Hellig Usvart

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To maj 13, 2008 10:17 am

croma_man je napisal/-a:zapakiran je bil dobro? jst sm dobil radio iz japonske pa zapakiran je bil tako da bi preživel tudi padec iz avijona, delal je pa seveda b.p.

v original skatli.. sam original skatla nima nobenga stiroporja al pa kej ampak so kartonski nosilci ki ne blazijo nic.

kokrkol v vsakem primeru je prodajalc kriv, ce je poslal ok radio ga pa ni zapakiral tko kot se spodobi in je zato fuč. hocem full refund. :roll:

drgac pa ja, ce bo kdaj slucajn zacel delat se bo mogu kr navadt na bm ;)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To maj 13, 2008 1:13 pm

če si iz nemčije naročil so ti poslali 90% versichertes versand (to pomeni zavarovana pošiljka) - ful neradi pošiljajo brez zavarovanja.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To maj 13, 2008 2:20 pm

avstrija.. :\

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe maj 16, 2008 12:44 am

dons sm radio uzel vn, razkopal in popravil. :)

ocitno so se sli na posti s paketom fuzbal in je zato tista krom palcka ki sluzi kot nosilec za laser na eni strani padla ven iz svojega nosilca in laser ni mogel ujeti sledi tko kot treba.

no skratka zdej zadeva dela 100%, sam se mi pa mal za mal zdi vseskupi s tem prodajalcem, tko da nevem kva nej zdej s tem dispute-om nardim.

ocitno mi je poslal ok radio sam ga je res najbol bedno zapakiral.

nevem a nej ga zdej cepm za kes nazaj, al nej vseskp pozabm pa skenslam dispute pa je...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe maj 16, 2008 6:36 am

Hehehhe, sem hoto napisat da radio ne spila metala, pa sem vido da si popravo ze :)

Anyway, pri oceni prodajalca mu daj nevtralno, pa obrazlozi zakaj. Sej mas tam ko ocenjujes oceno, kako je bil paket zapakiran.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe maj 16, 2008 1:01 pm

ce dam js njemu nevtralno bo dal tut on men verjetno.. pa nebi rad nc druzga kot pozitivno na svoji strani :) eh bom ze vidu, itak sem ze 12.5. prjavu ebayu to, tko da bomo vidl kaj bojo oni naredl pol pa zahtevam vsaj 50€ za servis.
je res bedno ce dobis tocno to kar si zelis in si pol razocaran zato ker nekdo ni mogu investirat pol evra v un bubble polivinil. plus ce nebi mel ze kr neki izkusenj s finomehaniko se nebi nikol lotu odpirat to in bi placu mastno ene 100e za servis na original servisu. no kokrkol zdj sm srecn, za unga bomo pa vidl, ce bo dal 50€ nazaj za dobro voljo ok, ce ne pa tut ok. bmk :)

drgac pa vidm da se s svetlobno hitrostjo bliza dan ko bos postal ocka :)
cestitke. a bo fant al puncka? :D
js tut razmisljam pocas o tem da bi si blo fajn dobit eno resno zensko in narest mal podmladka..
staram se ocitno :>

pa se ena zanimivost kar se beckerjev tice; oglasi za monzo iz cca leta 1950:
Slika
SlikaSlikaSlika
Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov