Tale radio ki je noter pa sploh ne rabi kljuckov ker je že starejši model, kolega ga je imel v passatu let. 95 pa ni rabil nobenih kljuckov ko je zamenjal radio... ...pa tud novejši ne rabio, mal se moraš namučit pa je.
Nekje spodaj je slika ključka z merami. Jaz sem ga izrezal iz ene stare mobikartice (tiste s trdo plastiko) in z veliko vzrajnosti uspel radio potegnit ven.
Nekaj bi še vpršal glede kode in to. Recimo jaz bom sedaj avtoradio odstranil. Original je noter že skos. Ko bom prodajal ta avtoradio ali ga kasneje ob prodaji spet dal nazaj, bom verjetno potreboval to neko kodo. Kje pa je ta koda zapisana ?
Danes sem poizkusil z doma narejenimi ključki odstranit avtoradio, vendar ni šlo ven. Bil je takšen mehkejši pleh, sem vse zvil..
Ni šans.
Danes sem si naredil še enkrat ključke, pa se avtoradio niti ne premakne.
Ne vem, ampak ne bo šlo. Poizkusil sem tudi s silo, ampak več pa ne upam.
Bom počakal na ponedeljek pa da mi ga dajo na servisu ven.
Samo toliko da sporočim kaj je dogajalo glede autoradia.
Šel sem na pooblaščen servis in so mi avtoradio potegnil ven for free. Tak da ni tak blem glede tega. Je pa bil avtoradio kar močno zataknjen notri. Ko je serviser vstavil original ključke v avtoradio in je potegnil je leva stran takoj popustila brez problema, na desni je pa moral uporabiti kar precejšnjo silo, da je popustilo. Tako da z doma narejenimi ključki nisem imel šans, da bi ga ven dobil. Tako da kdor odstranjuje ta original avtoradio, je najbolje kar na servis in ne zgubljat časa, ker v mojem primeru ga nebi dobil ven drugače, kot da bi kaj polomil...
kdor na pooblaščenem servisu računa za radio ven vzet je navaden pezde. jz vzamem ven skor vsak teden enga pa še nikol nisem računal, ker za 2min dela, max 5 če gre kaj narobe pa res ne moreš nič računat.
ni čist plug and play, namreč treba bo še en kabl najbrž dat dol iz izso konektorja, drugač boš ugotovu, da se ti notranja osvetlitev pržge, ko prižgeš radio, prej pa ne
Spletna trgovina CarAudioEmpire.com. Avtoakustika in dodatna oprema za vozila.