Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

kamerca v avtu preko dvd predvajalnika...pomoč!

Napisal/-a megane_coupe So jun 07, 2008 3:15 pm

zanima me kako bi se dalo da bi mi kamerca(web cam) ki se jo vklopi preko usbja, delovala na prenosnem dvd predvajalniku( http://shoponline.euronics.it/prod/vide ... rom=kelkoo ) ki ima usb vhod. kamero sem vklopil, piše..usb read...pol pa se ustavi..in nič...
kaj rabi kak driver inšatilar?...sam ne vem kje dobit drajverje za predvajalnik...

ima kdo kake izkušnje z tem?...se to sploh da nardit?..

hvala za odgovore:)

lp
bass, i love you:)

w!cked
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a w!cked So jun 07, 2008 3:23 pm

Am ce mas kir koli vindows starejsi od XPja .. 2000,97,85 itd pol moras Driverje instalirat ki jih najdes na cdju ali na spletni strani od proizvajalca.

Ce mas XP ali VISTO ali LONGHORN potem je to avtomatsko urejeno cim vklopis kamero in se ti v kotu pojavi da je zaznal in prepoznal kamero potem pa nic vec to je to. Zdaj pa da bi ti tu kr neki se pojavl tak negre mors zagnat en program k uporabla kamero recimo MSN Messanger pa das Video Razgovor ali Chat pa ti bo deloval...

Enako je pri prenosnem DVD predvajanlik.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new So jun 07, 2008 3:27 pm

On sprašuje za prenosni DVD predvajalnik ne za računalnik!!!

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Napisal/-a megane_coupe So jun 07, 2008 3:28 pm

ja..sam problem je..da to nima veze z Windowsi..ker to ni na računalniku..ampak na prenosnem dvd Tv-ju...dvd predvajalnik, ki predvaja dvd-je, bere usb kartice...mene je zanimalo če obstaja kak driver za take predvajalnike..ker nekje sem brau..da se da nadgradit predvajalnike..in sem mislu da bi se dalo nardit tudi da bere kamerotako da vseeno hvala:)

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked So jun 07, 2008 5:23 pm

vidis k nimate pojma pa kr neki bluzte, ti men lahka bluzis o masini avta o racunalniski , tele in medijski tehniki mi pa nemors kr sm je medijski tehni.

Takle je vse take naprave imajo sisteme ki jih poganjajo in tale ima Microsoftov : Media Center Portable ki je namenjen taksnim napravam tako kot ima vecina dlancnikov Windows Mobile Protable nalozen itd.. Uglavnem ti mors to ka pac mas na gonilnem cdju nalozit na SD kartico ali na DVD pac pa posneti z funkcijo avtoRun avtoStart da ko vstavis DVD naprava sama prepozna instalacijo in si to nalozi DUH!!!

Seveda poglej ce ti DVD Predvajalniik podpira SYS Recording
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Napisal/-a megane_coupe So jun 07, 2008 5:29 pm

uuu..hvala....verjetno bo to to..:)...
bom probau...
hvala se enkrat:P

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc So jun 07, 2008 7:04 pm

w!cked je napisal/-a:vidis k nimate pojma pa kr neki bluzte, ti men lahka bluzis o masini avta o racunalniski , tele in medijski tehniki mi pa nemors kr sm je medijski tehni.

Takle je vse take naprave imajo sisteme ki jih poganjajo in tale ima Microsoftov : Media Center Portable ki je namenjen taksnim napravam tako kot ima vecina dlancnikov Windows Mobile Protable nalozen itd.. Uglavnem ti mors to ka pac mas na gonilnem cdju nalozit na SD kartico ali na DVD pac pa posneti z funkcijo avtoRun avtoStart da ko vstavis DVD naprava sama prepozna instalacijo in si to nalozi DUH!!!

Seveda poglej ce ti DVD Predvajalniik podpira SYS Recording

Ne vem, če se bi najbolj strinjal z tabo, da ima tale majestic naložen Windows Mobile Protable. Seveda ima operacijski sistem, ki pa je napisan posebej za ta model predvajalnika in paše la edino sam na ta model ali pa na katerega drugega, ki ima isto platformo! In ta majestic ma narejen svoj OS, katerega pa nevem, če se ga da tako preprosto nadgradit z drajveri, da bi usb kamera laufala. Isto ne morš naložit MAC OS na komp, ki je na intel ali pa na atmel platformi, razen tistega os, ki je posebej napisan za to platformo ali obratno. Verjetno spoloh ni kakega update, ki bi podpiral kamero preko usb-ja, to pa enostavno za to, ker ta dvd player ni namenjen, da bi poganjal kamero preko usb-ja. Usb bere samo večpredavnostne datoteke oz. bere samo FAT datotečni sestem, ki ga usb ključek uporablja (vsaj na mojmu je tak datotečni sistem) . USB kamera pa dela malo drugače in zato so potrebni driverji. Če pa nimam prav, pa naj me kdo popravi.

no da gremo nazaj na temo:

Če že hočeš met kamero na tem playerju, jo priklopi preko video-a in, seveda pa moraš imati kamero, ki ima tak izhod in kolk vem te niso poceni...tak da mislim, da se to ne da tak enostavno rešit.
Ne znam pa italjansko in, če kje piše, da se to da, potem se opravičujem.

Pa poročaj, če boš to kako poštimal ...

lp
kar je dobro ni slabo ... :)

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked So jun 07, 2008 8:18 pm

To so sistemi za motherboard, vse te zadevce delujejo ali na Linux Portable - to ma vecinoma azijski pa madzarski kic, Windows Portable to majo najnaprednejsi kot tudi Symb Apple OSM X.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jun 07, 2008 11:27 pm

Slavc je napisal/-a:Isto ne morš naložit MAC OS na komp, ki je na intel ali pa na atmel platformi, razen tistega os, ki je posebej napisan za to platformo ali obratno.

:lol:

o vse se da danes, pa tudi naložiti mac os X leopard na intel platformo ;)
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov