hribko je napisal/-a:prinzigor je napisal/-a:Da bi brez varovalke na kablu skuril ojačevalec, je skoraj zadnja možnost.
tudi to se je že zgodilo-tudi meni osebno
prinzigor je napisal/-a:hribko je napisal/-a:prinzigor je napisal/-a:Da bi brez varovalke na kablu skuril ojačevalec, je skoraj zadnja možnost.
tudi to se je že zgodilo-tudi meni osebno
Pa misliš, da bi ti ga varovalka rešila?
Dosti ojačevalcev se skuri, varovalke, ki pa so na njih ostanejo cele. Varovalka na kablu se ponavadi demenzionira glede na presek kabla in seštevek vseh varovalk na ojačevalcu/cih. No res je odvisno, kakšna je bila pri tebi situacija, zaenkrat imam premalo podatkov, da bi lahko 100% rekel, da ti varovalka na kablu ne bi rešila ojačevalca, sem pa 99%
No, no, gospodje. Varovalka na napajalnem kablu ščiti zgolj in izključno kabel. Če se slučajno plus kabel kje priščipne ali predrgne in pride v stik z maso, se pravi karoserijo, preprečuje požar. Če te varovalke ni in imaš srečo, ti samo pregreje akumulator, z malo manj sreče ti ga raznese, terna je pa požar v avtu. Varovalka se pa dimenzionira kot seštevek vsek porabnikov in majčken rezerve.
In ne ščiti ojačevalcev, ker ti imajo v ta namen svoje, šibkejše varovalke.
prinzigor je napisal/-a:Varovalka je na kablu zato, da se ti ne zažge avto, če se kabel kje precvika in se dotakne mase in je tako obvezna:!:![]()
prinzigor je napisal/-a:
Varovalka na kablu se ponavadi demenzionira glede na presek kabla in seštevek vseh varovalk na ojačevalcu/cih.
martk je napisal/-a:@ prinzigor
Oprosti, če se počutiš napadenega.
Moj post je bil mišljen kot povzetek, kratka razlaga in možna diagnoza v enem.
Brez zamere,
Martin
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost