Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
3.0, 232 KM, coupe
Nov uporabnik

Napisal/-a 3.0, 232 KM, coupe To jul 08, 2008 9:35 pm

Nič mi ni vseeno, samo preprosto že od veliko ljudi sem slišal, da naj raje več odštejem ali rabljeno kupim. Zakaj le, če ne rabim ne vem kaj. Sam menim, da se tudi s približno takimi komponentami, kot sem jih navedel, da sestavit soliden sistem za nezahtevnega.
No ok, prehitro sem se razjezil, se opravičujem glasni dolenjc.

Uporabniški avatar
(Ales)
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a (Ales) To jul 08, 2008 10:33 pm

3.0, 232 KM, coupe je napisal/-a:Zakaj le, če ne rabim ne vem kaj. Sam menim, da se tudi s približno takimi komponentami, kot sem jih navedel, da sestavit soliden sistem za nezahtevnega.

Torej je brezveze, da ti mi kar koli še svetujemo, saj si se ti že odločil. Jaz vedno kupim tisto za kar jaz menim da bo kul, ne pa kar reče sosedov Polde :D
avto pa pes morata imeti nemške starše, baba je pa lah tud eksotična
got k-jet? Slika

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec To jul 08, 2008 11:06 pm

lublancan je napisal/-a:glede na to, da imaš twingota in glede na to kako je v twingotu postavljen avtoradio, preveri, če bo izbrani radio sploh deloval
vsak avtoradio ima podan kot maksimalnega naklona, če ta kot presežeš, ne bo pravilno bralo cdjev ;)
bo bral sam ne dolg ker bo zmankal oljčka....kateri "maže" tist del kater vrti cd....

glasni dolenjc
Nov uporabnik

Napisal/-a glasni dolenjc Sr jul 09, 2008 7:06 am

3.0, 232 KM, coupe je napisal/-a:Nič mi ni vseeno, samo preprosto že od veliko ljudi sem slišal, da naj raje več odštejem ali rabljeno kupim. Zakaj le, če ne rabim ne vem kaj. Sam menim, da se tudi s približno takimi komponentami, kot sem jih navedel, da sestavit soliden sistem za nezahtevnega.
No ok, prehitro sem se razjezil, se opravičujem glasni dolenjc.

v avtoakustiki sem že 6let.tako d nekej stvari pa tut vem, kaj se da dobit za kakšen denar.ni pa vse v robi.glavna je tudi montaža

Uporabniški avatar
3.0, 232 KM, coupe
Nov uporabnik

Napisal/-a 3.0, 232 KM, coupe So okt 18, 2008 8:04 pm

No evo, zdaj kupujem en nov radio tam do 80, 90eur. Važno je v bistvu le to, da predvaja mp3 in pa da ustreza temu vodoravnemu položaju v Twingotu.. Mi lahko kdo pove za kakega? Baje, da naj bi Pioneerjevi modeli v Twingotu delali normalno. Je to res?

berlingoman
Novinec

Napisal/-a berlingoman So nov 01, 2008 8:22 pm

glede na to,da avtoradijo kupuješ od 10.febuarja 2008
bi ti priporočal,da še malo počakaš,
saj da se ne boš prenaglil in prehitro kaj kupil...

aja-pa če hočeš res nekaj kvalitetnega dobit za ta dnar pojdi pa daj enmu 80 eur pa ti bo vkradel dober radijo...

al pa kup že končno ta radijo za 80 eur,saj ne kupuješ hiše..
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov