Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Pe nov 07, 2008 10:11 pm

ne bo drzalo...pri 3 dB je ze obcutna razlika...recimo 138 pa 141...en ko ma low kisto nt, pa bo naredo 142 dB, en ko bo pa naredo na normalno kisto 142, bo po rezultato sodec res isto, samo uni ko ma low kisto se ti bo zdelo da mu 3x bol spila...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe nov 07, 2008 10:32 pm

Lenivec ni vse samo fizika......oz. teorija....Tist kaj ma s pando.....je razlika doseč 140db v enem SUV-o ali pa v pandi....in to je hotel povedat....
Pa če je vse samo fizika kot govoriš ti....potem mi razloži kak je lahko meja slušnosti nekje 130 db....oz takrat se začnejo že poškodbe....a moj sistem je zmogel 138db pa še normalno slišim....mel pa sem ga tri leta...pa verjem da nisem šparal :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso So nov 08, 2008 10:55 am

ja pa ti nafto iščeš al ka? :D

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Napisal/-a tmtslash So nov 08, 2008 12:48 pm

skratka fantje, ce komu na kaki tekmi zmanjka 3 dB ali manj za prvo mesto, naj na nasledni tekmi samo podvoji moc pa bo zih zmago...ampak moc more bit res minimalno podvojena... :roll:

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD So nov 08, 2008 1:56 pm

joj fantje, kakšne stresate.
Hrup se da cenejše doseči kot kvaliteto. :lol: :lol: :roll:

Malo si prosim poglejte moj avto, definitivno najglasnejši daily avto ki je vsak dan na cestah, 155.2 na frekvenco, 151-152 db naredim na kakšne rap komade, pa nimam še nobenih slušnih posledic, tam pri 160db na musko bi se pa že kaj poznalo.
http://www.avtoakustika.com/forum/viewt ... 45&start=0
http://www.avtoakustika.com/forum/viewt ... &start=270

Bom objavil še kompletno zadnjo predelavo še na avtomobilizmu pod galerijo, samo da naredim slike.

Lisko poglej si kaj od Digital Designs avtoakustike, ročno narejena u amerik, top kvaliteta, roba je namenjena predvsem tistim ki hočejo več ali tekmovalcem, samo mogoče se tud zate kej najde, odvisno kok si pripravljen odštet.
http://www.bolha.com/trgovina/2loud4you

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So nov 08, 2008 4:23 pm

Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So nov 08, 2008 5:09 pm

Lenivec....sklepam da še nisi bil kdaj na kakem akustičnem tekmovanju... in da o avto akustiki lih nimaš veliko osnov.....ni vse teorija to si zapomni. Glede buđeta pa nisem nič omenjal... če me bo nekaj prepričalo bom dal tud par tisoč evrov...tako da o ceni tle nima smisla govorit..... Gre se za razpravo o tem kaj in kako. Kaj je dobro in kako bi bilo dobro.
In prosim ne več pametovat koliko moči rabiš za kolikšno povečanje glasnosti....ampak se pogovarjamo o enem pametnem kompletu akustike.
Slika

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Napisal/-a tmtslash So nov 08, 2008 5:14 pm

lenivec, vlko je v fiziki, marsikaj pa nima veze s fiziko :)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso So nov 08, 2008 6:26 pm

lenivec je napisal/-a:
tmtslash je napisal/-a:skratka fantje, ce komu na kaki tekmi zmanjka 3 dB ali manj za prvo mesto, naj na nasledni tekmi samo podvoji moc pa bo zih zmago...ampak moc more bit res minimalno podvojena... :roll:

kaj ti spet ni jasno. lej če ne poznaš osnov ne bluzi. men se neda več ker ste itak vsi tak hudo pametni da kr boli.

@ zoranDD tvoj avto pa ..., verjetno je vsebina samo ene lesene brax škatlce dražja kot je pri liskotu celotn buđet.

po mojem ma slash kr velik več pojma o tem ko ti glede na to kake komentarje pišeš ;)

pa mimgrede ko boš ču zoranov avto ga pa komentiraj ;)

glasni dolenjc
Nov uporabnik

Napisal/-a glasni dolenjc Ne nov 09, 2008 6:40 am

no ,če se boš že odprvlajal sisteme poslušat, prid še mojga cliota z gz robo ;)

alex1
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a alex1 Ne nov 09, 2008 6:39 pm

lisko je napisal/-a:Ma kdo izkušenje s čim podobnim?
http://www.alpine.si/home/products/subw ... swr-1542d/
ažjo predstavo. Z 2 takima 15ticama so hrvatje imeli DR. Ne spomnem se lih letnice sam je blo kr hudo. Sub pa prenese kar nekaj več kot 750rms.
lp
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost