Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

Katere zvocnikeee za spodaj navedeni avtoradio @ avto =)

Napisal/-a Pacek Ne nov 16, 2003 1:30 pm

Roadstar CD-301 MP/FM - Radiomit MP3

CD-Tuner mit MP3 und RDS
- stereo/mono Umschalter
- 18 Sender speicherbar
- automatische Senderspeicherung
- Zufallswiedergabe und Wiederholfunktion
- Intro Scan
- sep. Bass-/Höhenkontrolle
- Fader
- Loudness
- 2-Kanal-Cinch-Line-out
- voll abnehmbare Front
- ISO Anschlüsse
- 4 x 15 Watt max. Ausgangsleistung

Zanima me kaki zvocniki bi bili primerni za ta avtoradio in za avto Hyundai Atos Urban do 50 jurjev :) pa ce jh ma kdo za prodat alpakej novi so dost draghi ;o) alpa ceu komplet wufrck + zvocnk itd =) do 50 Jhurjev

Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne nov 16, 2003 1:42 pm

Za tolk dnarja dobiš kako pocen varijanto ojačevalc pa wofer od kazga Ravelanda.
Slika

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

wufr + zvocnk + ojacevalc + wesele

Napisal/-a Pacek Ne nov 16, 2003 2:21 pm

ja sj ne rabm Nevem kva za u hyundaya lih tolk da bo polet okn dol k je lih na elektricno pomik stekel notr ;o)) pa da se mau unc unc slis vn tipicni Jesenican =)

Seprau mi lahko svetujes kje naj kupm kaj vse itd pa kolk bi prslo =)

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Ne nov 16, 2003 2:32 pm

Spredaj daj ene 16+tw zadaj pa ene ovalce pa bo za začetek.

Ne vem kakšne lukne ima Atos v vratih samo če gre 16.5cm notri, potem se ti splača vzet Phase Linear PC 165.20 (cca. 26k) potem pa se ene ovalce, ki imajo dober bass na zadnjo polico (recimo cca. 20k). Pomoje bo to za začetek čist OK.

Ko boš pa bolj pri denarju pa vzameš ojačevalec + woofer, pa ovalce preč daš :D

Za po Jesenicah bo muska OK. :D :D

P.S.: A je tale podatek točn? 4 x 15 Watt max. Ausgangsleistung :roll:
Če je raje namesto ovalcev kupi ojačevalec, recimo Blaupunkt GTA2100 2x50W RMS (2x100W max) za 20k.

LP
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne nov 16, 2003 2:47 pm

Za 50 jurjev dobis ravno woofer v skatli in dvokanaln ojacevalc, za kakih 12-15 pa se sistem za v prednja vrata, ki ga bos na radio vezal. Pa mas za Atosa zadost. Pocekeri PM, ce te zanima me pa poklic.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To nov 18, 2003 1:27 am

Točno tak radio ma kolega u avtu (nem pravu keri če bo hotu se bo že sam najdu :lol: )
Emm no ja špila na 3sistemcih zlo slabo (vsaj zame) tko da priporočam en ojač. vsaj 2X50 al pa kej tazga če misliš ovalce pognat.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To nov 18, 2003 2:55 am

če bi dobil rabljen ojačevalec za 15k sit, kot sem ga jaz, lahko dobiš samo woofer vse komplet za 50k sit - nabavil sem pa to v getza, pa sem zadovoljen z rezultatom

če ti povem za kaj se gre... 25lit škatla, magnat xpress 10'', ojačevalec blaupunkt gta2100, vse skupaj povezano na radio, ki ga ima getz original noter - neki panasonic, odspredaj na original zvočnike zvezane visokotonce z že vgrajeno kretnico, al čipom, al kaj je že to... pa odzadaj trisistemce, pa sem pune zadovoljen z rezultatom, prav presenetilo me je... glede wooferja pa itaq
Slika

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj To nov 18, 2003 6:45 am

Sori, k se vmešavam z oglasi; evo za v gepeka bi ti predlagu tole: http://www1.bolha.com/index.php/ukaz/bid/izd/753307
...sam če le maš dost placa!! :twisted: :twisted: :twisted:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To nov 18, 2003 9:50 am

RegY je napisal/-a: glede wooferja pa itaq

itak...

vata party :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

ne resno dobr ti špila :wink:
SlikaSlika

2fast4u
Novinec

Napisal/-a 2fast4u To nov 18, 2003 11:08 am

No lisko saj lahko poveš, da sn to jaz :lol:
No v glavnem radio je definitivno prešvoh z izhodi, neglede na to kaj priklopiš gor - vsaj meni no :D
Samo zdaj ko pa mam zadaj ojačevalec na ovalce pa woofer pa itak da more špilat :)

Drugače pa se nimam kaj pritoževat, ker mp3je prebere hitreje kot fotrov pioneer za 80k :lol:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To nov 18, 2003 2:37 pm

2fast4u pa veš da ne morm kr tko trobit okol kdo ma kaj :wink: kaj če me pol greš tožit ker sem te izdal :?: :lol: :D Sej veš u evropsko unijo prihajamo :)
Pacek drgač pa mislim da če si že začel s takim "švoh" avtoradijem pol mislim da ne misliš lih ne vem kok močn met vse skupi.No lahk da se motim :oops: Sam pol iz vsega tega sklepam da maš 50 jurjo več kot preveč če hočeš met nek vsakdanji sistem ki te bo zadovoljil za prvo silo.Ko boš pa nabral neki gnara pa menjaš avtoradio pa pol ostale komponente.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

ja to itak

Napisal/-a Pacek To nov 18, 2003 4:13 pm

ja ne mislm zacet z nevem kasnimi hudimi zadevsnjami zdej s mu notr original zvocnike skoz od hyundaya kukr da bi na racunalniku prklopu z 2.1 glasbeno ...

Mislm da bo tole ornk bl sekal =) Seprau Radio sm ze kupu ... in mam se 60 jurjev na razpolago tko da nevem dejte mi mau sestaut okvirno da bi use dobu notr za to wufr + zvocnke + ujacevalc alpakej to veste vi majstri kua use skupej pase da spila fletn =)
pa kam bi lahko prsu montirat pa kupt pa to cim hitrej k se mi rolja hauZ =))

maky
Moderator foruma

Re: ja to itak

Napisal/-a maky To nov 18, 2003 4:14 pm

Pacek je napisal/-a:ja ne mislm zacet z nevem kasnimi hudimi zadevsnjami zdej s mu notr original zvocnike skoz od hyundaya kukr da bi na racunalniku prklopu z 2.1 glasbeno ...

Mislm da bo tole ornk bl sekal =) Seprau Radio sm ze kupu ... in mam se 60 jurjev na razpolago tko da nevem dejte mi mau sestaut okvirno da bi use dobu notr za to wufr + zvocnke + ujacevalc alpakej to veste vi majstri kua use skupej pase da spila fletn =)
pa kam bi lahko prsu montirat pa kupt pa to cim hitrej k se mi rolja hauZ =))

z 60 jurji bo težka :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Re: ja to itak

Napisal/-a Vince To nov 18, 2003 4:25 pm

Pacek je napisal/-a:in mam se 60 jurjev na razpolago tko da nevem dejte mi mau sestaut okvirno da bi use dobu notr za to wufr + zvocnke + ujacevalc

Za to ceno boš sicer precej težko čez prišel pa vseeno poizkusmo nekaj pametnega skup zmetat. Napisal ti bom za moje pojme optimalno varianto s predpostavko, da ne misliš več vlagat v muzko kot samo to, oz. je ne misliš dograjevat!
Sub ti zelo priporočam kakega rabljenega Magnata XTC1200 (zame še vedno sub, ki mu v tem cenovnem razredu ni para...na ampu 1,2kW RMS dela nevrjetne stvari :) ).Pred časom se jih je kar nekaj prodajalo v škatli že za smešnih 20k sit.
Amp se da dobit za kakih 30k sit če kupuješ rabljeno že kar zadovoljivo, tko da mal počekiri oglase...znamka niti ni tako hudo pomembna pri takšni finančni omejtivi...vseeno pa se drži kolikortoliko znanih proizvajalcev.
Sprednji sistem lahko dobiš rabljen tudi za 10 k sit, vendar ti toplo priporočam, da se "stegneš" še malo in dodaš 10k sit in si za 20 prešernov kupiš spodoben sprednji sistem 16+tw. Meni najljubša v tem cenovnem razredu sta kak Blaupunkt, Magnat ali kaj podobnega...

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

huhu

Napisal/-a Pacek To nov 18, 2003 8:16 pm

noja recimo da bi zbral 70 jurjev da prodam se psa pa dobim onih 10k =))

bi lahko to prisel k tebi al pa bi skupaj malo poiskala @ ssraufala notr bi dobu za kako kisto peera ;o) jah v ta avto verjetno ne bi nadgrajeval vec ja bi kar ostalo pol se od vzunej ga mam namen zrihtat prvo notri zej k je zima pol spomlad pa style zunanji :)

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To nov 18, 2003 9:22 pm

Za 70 dobis vse novo s stirkanalcem, kolkor sva govorila, potem pa samo se kable kupis in not zmecemo. Mislim, da bos brez tezav kje dobu pocen Chinche pa napajalni 16 kvadrat tudi, pa ce novo kupis, ne bo vec kot ene 7 kil. Pa je le v garanciji en let, pa tko naprej.

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

huhu

Napisal/-a Pacek To nov 18, 2003 9:59 pm

seprau ce ju3 dobim radio te ju3 poklicem pa ju3 pridem v lj =))) sj te bom 1 dan prej rufnu da se bo ustimau ane akua pravs :) se 1 avto vec muske na tem svet ;o)

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Re: huhu

Napisal/-a Vince To nov 18, 2003 11:31 pm

Pacek je napisal/-a:noja recimo da bi zbral 70 jurjev da prodam se psa pa dobim onih 10k =))

bi lahko to prisel k tebi al pa bi skupaj malo poiskala @ ssraufala notr bi dobu za kako kisto peera ;o) jah v ta avto verjetno ne bi nadgrajeval vec ja bi kar ostalo pol se od vzunej ga mam namen zrihtat prvo notri zej k je zima pol spomlad pa style zunanji :)

Če se ne boš odločil za Rjuharjevo novo ponudbo me lahko kasneje rufneš tukaj pa bomo kaj poštimal...

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr nov 19, 2003 1:10 am

maky je napisal/-a:
RegY je napisal/-a: glede wooferja pa itaq

vata party :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

sem porihtal to :D ena mrežica odspodaj noter prišla, pa je ql zaj ;)
Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov