Pacek je napisal/-a:in mam se 60 jurjev na razpolago tko da nevem dejte mi mau sestaut okvirno da bi use dobu notr za to wufr + zvocnke + ujacevalc
Za to ceno boš sicer precej težko čez prišel pa vseeno poizkusmo nekaj pametnega skup zmetat. Napisal ti bom za moje pojme optimalno varianto s predpostavko, da ne misliš več vlagat v muzko kot samo to, oz. je ne misliš dograjevat!
Sub ti zelo priporočam kakega rabljenega Magnata XTC1200 (zame še vedno sub, ki mu v tem cenovnem razredu ni para...na ampu 1,2kW RMS dela nevrjetne stvari

).Pred časom se jih je kar nekaj prodajalo v škatli že za smešnih 20k sit.
Amp se da dobit za kakih 30k sit če kupuješ rabljeno že kar zadovoljivo, tko da mal počekiri oglase...znamka niti ni tako hudo pomembna pri takšni finančni omejtivi...vseeno pa se drži kolikortoliko znanih proizvajalcev.
Sprednji sistem lahko dobiš rabljen tudi za 10 k sit, vendar ti toplo priporočam, da se "stegneš" še malo in dodaš 10k sit in si za 20 prešernov kupiš spodoben sprednji sistem 16+tw. Meni najljubša v tem cenovnem razredu sta kak Blaupunkt, Magnat ali kaj podobnega...
LP
Vince