Gregec2 je napisal/-a:Lep pozdrav ko sem se vsel v puncin avto se mi je zmeri v glavi porajalo vprašanje pa kako tko lepa akustika res lep, kakovosten zvok( clio storia original radio in zvočniki nč posebnega) jaz pa imam v svojem meganu coupe zvočnike od hertca 16 govorim o prednjem sistemu in ni tko popoln zvok nikjer bassa kljb temu da bla nastavitev na radiju na max (kot da bi po plehu nekdo tolku) prišel sem do odgovora da so v njenem cliotu vrata dobro izolirana v mojem meganu pa ne na forumih sem izkal kake materijale uporabljajo za to kako poteka postopek izoliranja kje se izolira in podobno pa ni nič pametnega če je to kdo že delal naj mi prosim napiše postopek kaj se izolira ali se izolirajo vrata samo na predelu zvočnika ali cela s katerimi materijali je najbol to počet in da niso predragi.Namen imam to naredit spomladi ko bo lepše vreme če ima kdo postopek mogoče celo v slikah bi bil zelo vesel
hvala gregor
Gregec2 je napisal/-a:Ja pol nč druzga v trgovino po izolacijski materijal dinamat ali but..... pa pridno na delo aaa to me še zanima kje v Novem mestu se da to dobit??????? kak merkur,mak....?? ja z pa mislim da je problem samo v izolaciji zvočnike mam bolše pa radijo tud kot punca v cliotu ne vem no mislim da bi moglo to bol zašpilat.... bomo probal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov