Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

nujna pomoč

Napisal/-a BaSe Če dec 18, 2003 7:45 pm

Ok danes sem kupil novi avtoradijo CD/Mp3, no in smo vse namontirali not, ojačevalec priklopli.... zdaj pa je en problem, ko ugasnem avto, sploh ne utripa ona lučka "kao" plašitev nepridipravov, poleg tega ko izklopim avto, mi postaje sploh ne ostanejo shranjene.

Zaj pa prosim za pomoč, kaj je to treba vezatoi memory kabel z plusom al kak že, ker sem z prejšnjim mel tudi take probleme, samo ne z memorijem postaj, ki se sploh ne shranijo.

aja ko radijo izklopim, avto pa je prižgan, dela vse memory lučka uripa vse, ko pa dam kluč vem in je avto izkloplen pa ništa :evil:

pliz help me

LP BASE

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če dec 18, 2003 7:49 pm

Poglej s to zadevo je tko Memory cabel mora imeti stalni tok veze se na plos ki ima tok tudi ko ugasnes avto oz. vzames kontakt.Zato pa ti tudi lucka ne utripa saj ko vzames kontakt naredis isto kot bi vzel akumulator ven.Sicer na tem podrocju nisem strokovnjak in ti bodo mnogi vedli vec povedat sam zadeva je tko kot sem ti napisu.LP
P.S. Kaksno musko si pa nabavu.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če dec 18, 2003 8:47 pm

Na konektorju mas dva plusa. Eden je pod kontaktom, eden pa stalen. Imas dve moznosti. Lahko oba priklopis na stalen +, v tem primeru ti bo radio delal vedno, lahko pa samo zamenjas + pod kontaktom in stalen + pa ti bo delalo kot mora.

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Če dec 18, 2003 9:25 pm

Na kratko receno:
Ti si zdej vezal preko kontakt kljucavnice , moras pa mimo kljucavnice .

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če dec 18, 2003 10:57 pm

Hvala hvala najlepša vam dala :D

Saj se mi je malo sanjalo, samo jaz sem na tem področju butalec :P

Hvala še enkrat vsem za odgovore :D
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov