Avdiofili, raj za vas...

axxxe
Nov uporabnik

težave z avtoradijem (jvc kd-r301)

Napisal/-a axxxe Po nov 09, 2009 6:45 pm

Zdravo! Kupil radio jvc kd-r301 in ga vgradil v peugeot 206, 2002 letnik...vse je ql, vse dela samo ena težava mi nagaja... ko avto izklopim, je pač normalno, da še približno minuto ostane elektrika v avtu (lahko odpiram zapiram šipe, strešno okno-električno), nato se izklopi... problem pa je, da se moj radio, približno 30sek za tem tudi izklopi...ampak izklopi, izklopi, čisto, tudi una lučka ki je na gumbu za prižig ugasne...in radja se ne da prižgati, dokler ne dam nekega kontakta v avtu (odprem vrata, prižgem luči, ali pač prižgem avto)... in s tem ko se mi vsakič totalno izklopi, se tudi zbrišejo vse nastavitve...

Če zna kdo pomagati, prooooosim za nasvet! Sploh ne vem, je problem v avtu ali v radiu...

Na kratko: ko je avto ugasnjen, radio igra in na enkrat po približno minuti in pol, se totalno izklopi, kot da bi ga izštekal iz štroma... in se ga ne da prižgati, dokler ne odprem vrata (prižge lučka zgoraj) ali prižgem luči, ali prižgewm avto)

HVALA!!!!

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po nov 09, 2009 6:53 pm

prvo zamenjaj na radiu kable rumenega daj na rdecega ,rdecega na rumenega.to je prvo zato da se ti bojo shranile postaje ipd(nastavitve)pol pa naprej resuj :D
seveda se gre to za napajalne kable +

axxxe
Nov uporabnik

Napisal/-a axxxe Po nov 09, 2009 7:05 pm

ql, bom probu...sej postaje so edina stvar ka ostanejo:D eq in ostalo se pa resetera...

amm...sej mogoče neumno vpr...sam sej tm je ceu prkluček, a ne razdrem zdej to, pa zamenam?

CarAudioEmpire
Nov uporabnik

Napisal/-a CarAudioEmpire To nov 10, 2009 7:23 pm

Kabli na konektorju v avtu in na radiu pač niso na istih pozicijah, bo treba premenjat...
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov