belkaena je napisal/-a:vepar je napisal/-a:čare je napisal/-a:zvočniki so pravilno priklopljeni 100%
ni fora u tem da so pravilno priklopljeni al ne.
na enem probaj zamenjat plus pa minus med sabo. na drugem pa pusti pri miru.
ponavadi pomaga.
Ali jaz narobe vidim ali pa jih ti pošteno strelaš?
Torej ti predlagaš na enem zvočniku + - na drugem pa - +, skratka različno?![]()
Če je tako, kar probaj, me zanima kako bo igraloČe bo tako kot pri meni ko sem tako stvar naredil ponesreči pri 2 X 15" subih, bo samo zelo brnelo drugega pa nič
samo mesarec je napisal/-a:CarAudioEmpire
moram povedati, da to menjavo delam že leta in nikoli nobenih problemov, vsaj jaz ne oz. ozvočenje.
CarAudioEmpire je napisal/-a:samo mesarec je napisal/-a:CarAudioEmpire
moram povedati, da to menjavo delam že leta in nikoli nobenih problemov, vsaj jaz ne oz. ozvočenje.
Mogoče se da to res različno dojet, kar sem napisal. Gre se za to, če tebi zvočniki igrajo v fazi in če potem na enemu fazo obrneš, ne bodo več igrali v fazi in bo zvok slabši.
čare je napisal/-a:sem že zdavnaj rekel da nehite komplicirat.Od začetka ni bilo nobenga odgovora in sem šel zbijat škatlo da sem ugotovil da to ni nič potem pa ste se začeli razpisovat...
Speedfighter je napisal/-a:Jst jih mam v Marei (20ke) v prtljažniku ob straneh(vgrajene v tiste predale za prvo pomoč ipd),pa prek ojačevalca in je za moje potrebe čist dost - bas sicer dalč od wooferja prej, ampak k maš otroka, pride vsak cm v prtljažniku še kako prav
Btw, se da dobit 20 cm zvočnike (mide) z ločenim tweeterjem? Al so 16ke max kar obstaja?
Speedfighter je napisal/-a:Jst jih mam v Marei (20ke) v prtljažniku ob straneh(vgrajene v tiste predale za prvo pomoč ipd),pa prek ojačevalca in je za moje potrebe čist dost - bas sicer dalč od wooferja prej, ampak k maš otroka, pride vsak cm v prtljažniku še kako prav
Btw, se da dobit 20 cm zvočnike (mide) z ločenim tweeterjem? Al so 16ke max kar obstaja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov