TonyToty je napisal/-a:Pozdravljeni,
Nisem čisto nov, pred časom sem že bil član in dobil tudi nekaj koristnih informacij, sedaj sem pa pozabil geslo, kot veste @email.si pa ne dela več. v glavnem: Imam pol leta starega megana z avtoradijem (original) za modrozobo povezavo za telefon. Vse lepo in prav, če to povezavo ne bi kar naprej prekinjalo, tudi v roku nekaj minut. A ima kdo podobno težavo oz kako jo odpraviti.
Telefon je Nokia, vendar sem izvedel, da isto dela tudi na motoroli (sodelovec isti problem) zato smatram, da je nekaj na radiu...
Hvala
tristan01 je napisal/-a:TonyToty je napisal/-a:Pozdravljeni,
Nisem čisto nov, pred časom sem že bil član in dobil tudi nekaj koristnih informacij, sedaj sem pa pozabil geslo, kot veste @email.si pa ne dela več. v glavnem: Imam pol leta starega megana z avtoradijem (original) za modrozobo povezavo za telefon. Vse lepo in prav, če to povezavo ne bi kar naprej prekinjalo, tudi v roku nekaj minut. A ima kdo podobno težavo oz kako jo odpraviti.
Telefon je Nokia, vendar sem izvedel, da isto dela tudi na motoroli (sodelovec isti problem) zato smatram, da je nekaj na radiu...
Hvala
Pozdravljen,
Ni nujno da je težava v avtomobilu, temveč je lahko tudi v telefonu. Tudi sam vozim službeno Octavio s prostoročnim telefoniranjem in tudi pri meni prihaja do istih težav. Zato sem moral naložiti en dodatek na telefon (ne vem točno kateri, ker so to naredili naši IT-jevci), deluje pa kot vmesnik, ki prenaša telefonski imenik in nekatere druge funkcije v bluetooth vmesnik avtomobila). Še vedno pa se dogaja da zadeva tu in tam zmrzne. Zasebno uporabljam Samsungov GSM, pred tem pa sem imel SonnyEricsoona pa teh težav ni bilo nikdar. Preden okriviš vsega avtomobil preskusi s kakšnim telefonom druge znamke.
LP Tristan01
kolesar je napisal/-a:Nokia ma zelo slab bluetooth....
Mam telefon nokia, slušalko bluetooth, oboje višji cenovni razred...
Skozi mi ven meče telefon slušalko, lahko rečem da ima SonyEricsson to dost bolše, ker tam ni bilo nobenih problemov...
zadnje čase vsi HTC-je kupujejo, pa vsi samo hvalijo..
Puncina Nokia isto sranje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost