Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

350z ozvocenje ( menjava)

Napisal/-a branee So mar 13, 2010 9:42 am

Torej nekaj casa nazaj sem pobral vse zvocnike in ojacevalce vn, z namenom da bo avto cim lazji in hitrejsi.. Zdej me je minil in sem kupil nov radio in sicer:
http://www.e-go.si/index.php?path=vozila_osebna_nc520

Pa me zanima kaj oz kaksne mi priporocate. Malo se nagibam k DLS al pa rainbow? V originalu je bil Bose, nekateri pravjo da ni vredn svojega denarja. Rad bi tudi nizkotonca oz vse kar pac gre zravn. Ne rabim neke profesionalne kvalitete..
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 So mar 13, 2010 10:52 am

Odvisno koliko denarja misliš dat. Pa še to, na forumu uporabi iskanje ker je nešteto ljudi sprašuje eno in isto, ziher boš našel podobno temo tvojim željam.
Če ti je za sprednji sistem bolj pomembno da je bass, pol bi izbral DD. Če pa misliš imet wofer zadaj, mi je brezveze dajat spredaj zvočnike ki imajo kick.
Drugače imaš blaupunkt velocity serijo ki imajo nekaj čez 100 rms-a in delujejo na 3 ohma. Torej ne rabiš kupovati nek hud ojačevalec nabit z rmsi, važno je da je stabilen na dva ohma, da ga izkoristiš še boljše z temi zvočniki. Priporočam ti za sprednji sistem dvokanalni ojačevalec, za wofer pa tudi kakšen monoblock. Naprej povej koliko misliš dat.

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee So mar 13, 2010 11:53 am

Nisem nekako omejen z denarjem prevec, kot pravim ne rabim pa nekih ekstremov spet. Bolj casual guy, tut muzko nimam nevem kolk rad naglas ko se vozim.. Rad bi vredu kakovosten zvok in sem pa tja kak dobr bass slisat nebi blo greh

PS: bom zapeljal do radiovilija pa nej tm ugotovijo kaj pa kako :)
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

alex1
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a alex1 Po mar 15, 2010 9:44 am

branee je napisal/-a:Nisem nekako omejen z denarjem prevec, kot pravim ne rabim pa nekih ekstremov spet. Bolj casual guy, tut muzko nimam nevem kolk rad naglas ko se vozim.. Rad bi vredu kakovosten zvok in sem pa tja kak dobr bass slisat nebi blo greh

PS: bom zapeljal do radiovilija pa nej tm ugotovijo kaj pa kako :)

Glede na to, da si iz loke predlagam, da se en dan oglasiš in se naredi bojni plan....
Ni mogoče (vsaj zame ne) neki not vreč pa bo.

lp
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov