Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Citroen Saxo

Napisal/-a In_Liner Sr maj 19, 2010 2:26 pm

Lep pozdrav,

Kupil sem si amp in sub in sedaj bi rad zadevo povezal. A žal ne najdem poti skozi firewall. Zanima me če kdo ve kaj več o tem in kakšna ideja.

Lp in hvala Tjaš

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Sr maj 19, 2010 3:43 pm

uzameš sveder pa lukno zvrtaš ;) ..kokr se spomnem druge rešitve ni,usaj pr men je ni blo ;)

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Napisal/-a In_Liner Sr maj 19, 2010 3:53 pm

Kje pa si jo vrtal...na voznikovi al sovoznikovi strani? Da ne zadenem kake žice al kaj podobnega...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr maj 19, 2010 3:53 pm

mr.ramo je napisal/-a:uzameš sveder pa lukno zvrtaš ;) ..kokr se spomnem druge rešitve ni,usaj pr men je ni blo ;)

To je ponavad najlažja rešitev. A res ni kje kakega kabla ki gre v kabino? Zajla za odpiranje haube...prehod kablovja....
Pri kolegovem AXu sma povrtala luknjo poleg kablovja, ki gre v kabino....pri jeepu sem že par kablov speljal skozi gumi manšete, ki jih je kr nekaj....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Sr maj 19, 2010 4:08 pm

najlažje je vrtat na tisti strani kjer imaš akumolator :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Sr maj 19, 2010 4:25 pm

vi bi kr neki vrtal.dj po podvozju ga napel :roll:

pol se pa čudite zakaj so taki avti? lej na voznikovi strani imaš tako gumico ki gre u kabino.poleg sta 2 kabla.tisto lukno v gumici malo obreži in skozi potegn kabl.

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Napisal/-a In_Liner Sr maj 19, 2010 4:31 pm

misliš tole...?
Priponke
100_0389.jpg

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Sr maj 19, 2010 4:34 pm

vrtal sm na tko kokr je roberto povedu,torej na strani aku-ja ...kablov pa itk nimas v pozarni steni,so samo pod armaturko,kjer jih malo umaknes in je to to ;)

mropc je napisal/-a: lej na voznikovi strani imaš tako gumico ki gre u kabino.poleg sta 2 kabla.tisto lukno v gumici malo obreži in skozi potegn kabl.

če bi hotu čez spravt 25mm2 kabl bi moru celo gumico umaknt,ker pa imam 2x25mm2 je pa nazalost vrtanje najlazja in najenostavnejsa rešitev,nevem u čem problem da bi se potem čudili :roll:

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Napisal/-a In_Liner Sr maj 19, 2010 4:40 pm

mr.ramo je napisal/-a:vrtal sm na tko kokr je roberto povedu,torej na strani aku-ja ...kablov pa itk nimas v pozarni steni,so samo pod armaturko,kjer jih malo umaknes in je to to ;)

mropc je napisal/-a: lej na voznikovi strani imaš tako gumico ki gre u kabino.poleg sta 2 kabla.tisto lukno v gumici malo obreži in skozi potegn kabl.

če bi hotu čez spravt 25mm2 kabl bi moru celo gumico umaknt,ker pa imam 2x25mm2 je pa nazalost vrtanje najlazja in najenostavnejsa rešitev,nevem u čem problem da bi se potem čudili :roll:

maš morda kakšno sliko da približno vidim kje :D mene je blazno strah da bo kaj narobe.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Sr maj 19, 2010 4:46 pm

slike na zalost niam :? ..sj drgač nimas kj falit,poisšč tako gumico kokr jo mas zgora nasliki,če te gumice ne najdeš,potem bos moral vrtat,vtraj pa nekej v visini radia ali aku-ja,mogoče malo nizje ;) ...preden bos karkol delu pa mors armaturko mal razkopat da vids kako kj kabli pa te zadeve stojijo ;) do kufra sem pa + kabl velku po desni strani,k je lazje..činč kable pa seveda potem po levi strani avta ;) ..

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Napisal/-a In_Liner Sr maj 19, 2010 4:48 pm

jaja za kable vem...drugače si kaj razdiral panele ker pri svojem se gledal se neda neki tal dvigat d abi spodaj napeljal.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Sr maj 19, 2010 4:51 pm

sm js pr svojmu ceu podn vn jemau :D ..zdj panele so na vratih,si mogoče to mislu? ..tepih pa tok umaknes da lahko kabl spodaj skriješ,še zicov vn nerabis jemat ;) ...

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Napisal/-a In_Liner Sr maj 19, 2010 4:54 pm

ja pod armaturko sem vidu je pripet podenj če sem prou vidu tisto odhaklam pa spod utaknem ?
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov