trenutno imam v delu CRX-a. vgradil se bo Mohawk Glorius prednji sistem, monoblok Climax in pa 3x chorus line 12". pozneje bomo še menjali radio. dobra lastnost je da je avto že cel na novo izoliran, tak da se je kr prišparalo par €.
pa še oprema:
činči:
pa še par škatel:
bom še poslikal sube in amp. imam pa že narisane šablone za box. jutr pa nadaljujem s polno paro, da bo avto čimprej zaigral.
morem priznat da sem podrl osebni rekord kar se kablovja tiče. avto gre narazen s praktično 20 šravfi. za slabo uro je bilo vse kablovje položeno. pa prednji sistem sem priklopil. pozna se izolacija + distančnik. res da zanimiv zvok od sebe.
kot rečeno rasztavljeno takoj:
tw
sem pa potem še skril kable oz dodatno izoliral. morem neki ščarat da se pri vratih zadeva bolje zaščiti ker ko so montirali LSD so res nardili na 3pol vse. zdaj pa čakam MDF pol pa delat box za zadaj.
dela na boxu se nedaljujejo. najprej test kako sede v avto
prvi crx za 4? niti ne
danes zalijem vse luknje da bo box pasal v avto. medtem bom poskusil čimveč stvari oblečt v rdeč skaj, kar se notranojsti tiče. potem pa pošmirklam poliester in oblečem še box. dolg dan bo danes
ker je blo vreme bolj muhasto danes sem pa stapeciral skor vse plastika za notanjost. dejansko morem še vrečt v poliester linije da bo škatla lepo zgledla. sem sicer dopoldan experimentiral potem pa sem se odločil za plan B, napet blago pa gasa.
Mislim da bo preveč rdeče v notranjosti! Veliko sreče pri sestavljanju teh plastik , ker se boš kar precej namatral da se bodo vsedle nazaj skupaj tako kot je treba Zakaj niste naredili stebričkov za visokotonce?
lp
Zadnjič spremenil pero-san, dne Po jun 21, 2010 10:51 am, skupaj popravljeno 1 krat.
evo da mal osvežim zadevo. najprej sem spraznil prtljažnik
pa zmontiral amp
pa rdeči deli
box ki mi je požrl miljon živcev
pa še v avtu:
pa še par od avta
sem ga spucal da nebi lastnika kap
sistem dela zelo dobro. nad pričakovanji morem priznat. se bo pa še na box-u dodelalo neki. pa ko dobim novo pošiljko skaja oblečem še streho in ostale plastike v rdečo. bom dodal slike ko bo.
Kako pa da je padla odločitev za rdeč skaj?
Nad tvojim delom nimam nobenih pripomb, sam... vijolčen avto - rdeča notranjost - modre bremze - pa črne feltne s srebrnim robom..