Avdiofili, raj za vas...

ziga92
Nov uporabnik

Radio LG LAC-2900RN PROBLEM!!

Napisal/-a ziga92 To sep 14, 2010 4:03 pm

na mimovrste sem kupil omenjeni radio, ga normalno priklopil v megane coupe-ja 98 l. zdaj pa ko za cca 2 min ugasnem avto, radio zbriše vse shranjene postaje. nekje sem zasledil da naj bi le zamenjal 2 kabla zadaj na konektorju.

kaj naj storim?!

aquariumwild
Novinec

Napisal/-a aquariumwild To sep 14, 2010 4:47 pm

radio mora bit skoz pod napetostjo, da obdrži vse shranjeno.
fora je v žicah.....to ti bo moral kdo drug razložit, ki je strokovnjak za to.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To sep 14, 2010 5:04 pm

Največkrat je rešitev v zamenjavi rumene in rdeče žice. Mi je pa zanimivo da je to potrebno tudi pri starem Meganu, ponavadi imajo takšne finte le VW.

Za božjo voljo no, tolikokrat je že bilo o teh zloglasnih žicah napisanega, a ljudem se sploh ne da več iskat. Najbolje da damo temo z velikim naslovom "če vam novi radio ne shrani postaj, najprej poskusite zamenjati rdečo in rumeno žico" in pod sticky.. :?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

ziga92
Nov uporabnik

Napisal/-a ziga92 To sep 14, 2010 5:42 pm

sebaveh je napisal/-a:Največkrat je rešitev v zamenjavi rumene in rdeče žice. Mi je pa zanimivo da je to potrebno tudi pri starem Meganu, ponavadi imajo takšne finte le VW.

Za božjo voljo no, tolikokrat je že bilo o teh zloglasnih žicah napisanega, a ljudem se sploh ne da več iskat. Najbolje da damo temo z velikim naslovom "če vam novi radio ne shrani postaj, najprej poskusite zamenjati rdečo in rumeno žico" in pod sticky.. :?

sori, car.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov