Hvala Luka.Še nekaj bi vprašal.
Mogoče kdo ve vsaj približno CENO pri kakšnem avtoelektričarju (d.o.o. ali s.p.) za:
A) VGRADITEV AVTO ALARMA
B) VGRADITEV DALJINSKEGA central.zaklepanjaza priklop tega Iso konektorja na avtoradio in prevezavo žic pa mislim da je kakšen euro.
Avtoalarm in daljinsko sem že naročil v eni spletni trgovini,potrebna mi je samo montaža.
Avtoelektričar naj je na relaciji Ljubljana-Kranj,da pride do doma.Avto je Fiat Punto l.96,ima central.zaklepanje s ključem.
***************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
P.S:
KONČNO SEM DOBIL ČLOVEKA PO 6-IH KLICIH IN 4 -IH E-MAILIH,TER 3 DNEH

KI MI BO ZMONTIRAL AVTOALARM ZA 80-90 Eur,za avtoradio priklop pa išče okoli 20 eur (vred z iso konektorjem).
Kot pa sem razumel ni potrebno posebej daljinskega narocevati (da bi smerniki utripali itd... ob odklenitvi z daljincem...ker se to ze nahaja v samem alarmu)
razen mikrovalovni senzor bi se posebej kupil,da ga pripoji k alarmu.
*****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************