Pozdravljeni!
Imam dobra 3 leta staro hčerko in na daljših potovanjih, ki jih ni tako malo, je vedno sitna - od kolegice smo si sposodili DVD predavajlnik z risankami in navdušenje je bilo popolno - končno spet dober stari mir v avtomobilu. Zaradi tega sva se z ženo odločila da nabavima DVD player za v avto. S strani proizvajalca priporočen DVD sistem pride krepko čez 400 €, podobno pa imava tudi dva avtomobila in ne vozimo se z dvema naenkrat, zato bi mi bilo ljubše, če bi se dalo stvar prestavljati - pa 400 € se mi zdi absurd za tako zadevo. Malo sem pogledal, kaj se dobi in našel sistem, ki bi po mojem mnenju moral biti več kot dovolj
http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/izd_2260_el8712581579029_philips_pd9122_12_dvd_predv__prenosni. Cene DVD predavajalnik so med 80 in 110 € (vsi 7" zaslon), tale sistem je pa 190 €, vendar pa ima za 2" večji zaslon, kar se mi zdi odlično - dveh zaslonov sicer ne rabim, vendar pa sem za velikost in lepšo sliko pripravljen dat tisto razliko zraven). Pa verjetno je potem lahko player pri ženi in zamenja risanko, brez da se steguje nazaj, vleče player iz naslona itnp.
Še eno vprašanje: v avtu imam eno 12V vtičnico - vem, da se dobi razdelilec za 12V vtičnico, vendar: a je varno na eno vtičnico priklopiti garmina + še tole zadevo. Da nebo prišlo do preobremenitve in posledično do škode v avtu?
A ma kdo kakšne izkušnje s kvaliteto tega sistema ali lahko predlaga kaj podobnega za slično ceno?
Hvala za mnenja.