Kiri pravi:
No jst bi rabu pa mal nasvetu glede tega kjer radijo nej si nabavm za u avto d končno na CDje prešaltam ne...
no fantje(mogoče celo kaka deklica:) ) lepo bi vs prosu d mi mal povete kjere radijote bi se splačal kupt(za 40 pa do največ 60k SIT)...pa spec. še zram č lahko(pa lepo lepo bi prosu za razlago kaj je kej kr mi ni nikol nč jasn...pr RDSi s neha pr men razumevanje)
No hvala vm
LP Kiri
mikey pravi:
Aiwa je dost ugodna pa tut kvaliteta je kr kul, Blaupunkt-ne moreš zajebat če ga kupš sam ni glih pocen, kenwood je u bangu u akciji se splača pogledat!
Kiri pravi:
No hvala fantje...sm že kupu prejšn tedn in sicer ud kenwooda KCD-4021 al neki tem podobnga(cifre vem d sm si prou zapomnu:) )
dal sm pa 45k sit(bil je pa neki čez 50k sam enga tm poznam pa sm dubu 10% popusta)...špila uredi sam nove zvočnike morm še kupt...predlogi dobrodošli(okvirne cene pa še bol:) )
Aja pa če swifta mojga fajn prtisnem pa z 1. u 2. zamenam mi kr CD preskoč...a je to normaln???...aja pa vse sm fajn fiksiru tko d nč ne pleše sm pa kja...
No hvala še enkret,
LP Kiri
cresh pravi:
sem mel tudi Kenwooda pa mi je tut ob vsaki pizd.ariji preskakoval, k recimo prjatu s JVC tega problema nima
Pero pravi:
(edino če je bilo manj kot 10 stopinj in več kot 150, kar pa ti nimaš)
dobek pravi:Pero pravi:
(edino če je bilo manj kot 10 stopinj in več kot 150, kar pa ti nimaš)
pa ne 150 na uro
Pero pravi:
Ja valjda da pri 150 dB, ampak takrat se večini začnejo problemi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov