Avdiofili, raj za vas...

LiXo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Povprečen avtoradio na CD, ni nujno da bere MP3

Napisal/-a LiXo So feb 07, 2004 11:16 pm

Zivjo 8)

Zdej za prvo silo iščem en avtoradijo, zdej pa nevem al kupt rablenga, se to splača al ne, al pa kupt nouga.
Recmo ker avtoradijo bi biu za tm okol 30k tko za cist norm. uporabo uredu.

V naprej hvala za odgovore!

P.S: Če se kdo hoče losat svojga starga/rablenga mi lahk tut kaksno ponudbo napiše in ceno :wink:

LP!

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo So feb 07, 2004 11:30 pm

Hmm poišč če ma Blaupunkt kej za tak mejhn dnar... Mislm da boš dobil še najbolj kvalitetno stvar vn. Kkšn Sony ma za tak dnar tut kej, sm kvaliteta prav gotovo ni primerljiva.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne feb 08, 2004 9:17 am

Slika

4*50W
4 kanalni preout 4V
Flip down + snemljiva ploščica
CD text
TIM
.
.
.

35000 - je pa praktično nerabljen, tričetrt leta v garanciji, s slovenskim računom seveda.

041 713151

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Ne feb 08, 2004 9:32 am

jst mam v načrtu zamenjat sony CDX-CA650X Xplod, če te zanima

LiXo
Novinec

Napisal/-a LiXo Ne feb 08, 2004 10:22 am

Je mozna kaksna cena do 30000?

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Ne feb 08, 2004 1:47 pm

Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne feb 08, 2004 1:58 pm

Poglej moj bratranec ima naprodaj JVC radijo na cd-je cena 25k sit modela točno ne vem vem pa da je se 4 mesece v garanciji in ima oznako 7xxxx točno pa nevem.
Ampak iz lastnih izkusenj ti predlagam da reskiras malce več denarja in si umisliš model z podporo MP3 boš videl da ti ne bo žal.MP3 je za v avto nekaj najboljsega saj ti med vožno ni potrebno menjati cd plošče saj imas prek 100 pesmi na enem cd-ju.
Sicer je pa tvoja odločitev.Starega ali novega sprašuješ.Mislim da ni razlike med novim in rabljenim cd predvajalnikom.Premisli
LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Ne feb 08, 2004 2:50 pm

seat je napisal/-a:Poglej moj bratranec ima naprodaj JVC radijo na cd-je cena 25k sit modela točno ne vem vem pa da je se 4 mesece v garanciji in ima oznako 7xxxx točno pa nevem.
Ampak iz lastnih izkusenj ti predlagam da reskiras malce več denarja in si umisliš model z podporo MP3 boš videl da ti ne bo žal.MP3 je za v avto nekaj najboljsega saj ti med vožno ni potrebno menjati cd plošče saj imas prek 100 pesmi na enem cd-ju.
Sicer je pa tvoja odločitev.Starega ali novega sprašuješ.Mislim da ni razlike med novim in rabljenim cd predvajalnikom.Premisli
LP SEAT

Lahk mas tud veksler

LiXo
Novinec

Napisal/-a LiXo Ne feb 08, 2004 3:17 pm

seat je napisal/-a:Poglej moj bratranec ima naprodaj JVC radijo na cd-je cena 25k sit modela točno ne vem vem pa da je se 4 mesece v garanciji in ima oznako 7xxxx točno pa nevem.
LP SEAT

Ja sam recmo men je kul sam ene 100komadov vseh različnih zvrsti, tko da res ubistvu mp3-jovca ne rabm..nevem no :roll:
Vem pa da je kr dost praktičen, sam kako več če maš 150 komadov na cdju, ker je točno določen, pol morš ga pa iskat če ne veš na pamet, itd..
Sej ubistvu pa pol mape nardiš..
hm..sej nevem

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne feb 08, 2004 6:17 pm

Ja sej si lahko nardiš podmape in direktorije kot pri računalniku.
Lahk mas tud veksler

Habbke poglej če računas radijo in veksler skupaj te pride skor tolk kot en radijo na MP3-je a mam prav pa se radijo na MP3 je je dost bolj praktičen kot veksler to lahko povem iz lastnih izkušenj.
No v bistvu je pa itak to stvar okusa in finančnih zmoglivosti.
LiXo posluš a ti imas pol samo 100 pesmi namen poslušat v avtu a se jih potem ne naveličas.
Ja pa dejstvo da tut marsikdo nima materiala za en MP3 cd mislim nima taksnih potreb.No jst mam v avtu JVC-ja na MP3 pa ga ne zamenjam za nobeden drug radijo.Nevem MP3 mi zares nudi kar potrebujem.LP SEAT
Upam da sem kaj pomagal.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne feb 08, 2004 7:33 pm

Lixo poglej PM
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne mar 07, 2004 7:22 am

hm.. a obstaja kaka varjanta da se na pioneer deh 3400r prklop kksn vexler z podporo mp3? to bi blo naddobr..
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost