Pozdravljeni, avto letnik 2020 ima samo 1 usb vhod in nič drugega (samo radio in 1x usb). Največkrat poslušam glasbo prek telefona in tale usb ni praktičen saj rabi nekaj časa za prebrat komade + menjava komadov je možna samo preko radia in ne prek telefona. Glede nato, da avta ne vozim vsak dan iščem čim cenejšo alternativo. Gledam razne bluetooth reciverje ali pa partot... ima kdo izkušnje za čim cenejšo varianto lahko je tudi prek kabla samo, da hitreje prebere in lahko določam komade prek telefona.
avto fan1308 je napisal/-a:Fiat Tipo 1.4 16V 70 kW (95 KM)
Nikoli nisem probal, vem da pri BT delujejo komande na volanu tudi pri mobilnemu telefonu, po mojem bi morale tudi preko usb vhoda, ker omogoča podatkovne prenose... Je pa res, da sem vedno to počel samo pri japoncih.
Fiat Tipo 2020 ima samo 1x usb in ne bluetootha niti aux vhoda. Avto je kupljen za nezahtevnega uporabnika sam pa, ko ga vozim potrebujem tole. Usb ne pride v upoštev. Najbolj se nagibam k temu https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba ... foniranje/ kakšne izkušnje?
NIzkocenvonost je pri TIPO usekala na polno Najcenejši after market avtoradio Android je kar 299€ Alpine pa kar 800€ Nauk ne kupuj-te Tipo 2020 pod opremo City. ŠE za Octavia ali Passat 2017 so od 189€ 2DIN
Me sploh ne preseneca celo na audiju 2015 (cena novega 47.000) sline not in uzun, edino ni mel ta boljsega mmi sistema ni bilo moznosti streamanja muzike brez AMI adapterja. Je pa to vse porazno. Pri nizkocenovcu vsaj razumljivo tam pa neupraviceno.
Za kaksno konkretno poceni reaitev razen zamenjave radia pa zal ne vem
Pozdravljen, po 2 tednih in narejenih slabih 1000 km lahko povem, da je za tale denar top. Če bi še enkrat gledal bi edino vzel močnejšega saj ga na klancih zmanjka npr. Koper - Kastelec je bilo potrebno dati v 5 saj v 6 preprosto ne gre. Sama vožnja po mestu itd. je super city mode pomaga saj je volan s temle lahkotnejši. Zaenkrat je top prtljažnik velik moti me, da ne morem nastavljat pasov po višini ter dokaj trda plastika v notranjosti. Zadnji senzorji so kar so saj so samo 3 in težje zaznajo ovire. Glede telefona sem pač šaltal nazaj z razvojem in uporabljam usb ko potrebujem. Drugače pa pripomb ni meni še vedno zelo všečen in bi se zanj vsekakor še enkrat odločil. Poraba z vožnjo uporabnika znaša 6.2 (65 km dnevno/ 30km avtoceste/ 5km mesta x2)vožnje cca 110 km/h moja poraba z isto relacijo in vožnjo 130 km/h pa okoli 6.7. Edini minus pripišem še majhnemu steklo zadaj. Vozne lastnosti in to pa top. Zaenkrat priporočam, če te zanima še kaj vprašaj lp
zanima me mislite da če je radio sključen da bi preko AUX kabla spraznilo avto, ker se zadeva sama polni in prazni ne vem koliko in sploh če je možno bi lahko spraznila preko aux kabla
Preko AUX ti ne bo spraznilo, ker polne preko USB. Praznilo ti bo, če ti vtičnica 12V deluje tudi, ko je avto ugasnjen,, pa še to v mirovanju niso neki obilni tokovi, da bi ti (dober) akumulator spraznilo. Itak bo men vožnjo sproti polnilo oz. delalo na 12V in se baterija ne bo praznila, če imaš vseskozi vključeno. Če ne daš pa kak rele vmes, da dela samo ko je avto prižgan (dobiš kak signal iz kakega kabla v radiu npr).