Avdiofili, raj za vas...

AirWave
Nov uporabnik

Napisal/-a AirWave Če jun 10, 2004 8:21 am

MacAudio ni lih ne vem kaj, mogoče za svoj denar bo že igralo...pa zraven je treba prištet še ene 10ksit za kable, varovalke, nosilce varovalk.

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Če jun 10, 2004 4:27 pm

Jest sm tut dons gledal to zadevo, pa se mi zdi kar ugodno. Ampak stari rek govori - malo para, malo muzike! Sej zame bi to blo pomoje čist dost, ker nisem neki audiofreak, sam treba mal dnarčka nabrat - upam da bo regres kmal :D :D
Slika

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Po jun 14, 2004 11:23 pm

evo dons namomteran komplet za 55k res dobr igra :shock: mogoče so visoki toni mal premal poudarjeni ampak bo za prežvet u glavnem dobra zadeva pomoje res pa je da mi ni lih da bi gluh okol hodu :) pomoje se splača
My soul almost complete ;)

marcel
Nov uporabnik

Napisal/-a marcel Pe jun 18, 2004 7:21 pm

Ruff_RydeRR je napisal/-a:evo dons namomteran komplet za 55k res dobr igra :shock: mogoče so visoki toni mal premal poudarjeni ampak bo za prežvet u glavnem dobra zadeva pomoje res pa je da mi ni lih da bi gluh okol hodu :) pomoje se splača

hehe..dokler kaj boljšega ne slišiš bo ok :D

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Pe jun 18, 2004 9:25 pm

sm slisu ze bolše sam tud za velik več $$$ :) za telih 55k je pa to zelo solidno
My soul almost complete ;)

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe jun 18, 2004 9:51 pm

AirWave je napisal/-a:MacAudio ni lih ne vem kaj, mogoče za svoj denar bo že igralo...pa zraven je treba prištet še ene 10ksit za kable, varovalke, nosilce varovalk.

Hja sam imam MacAudio zadnje ovalce (150W) in so čist kul.
Hja pa še ene toliko se prišteje za kable ja. Da ne boš presenečen. Samo ne poslušat une v BigBangu. Men je ponujal komplet za 15k SIT kao, da bo drugače najbrž kaj zagorelo nakar sem šel v BOFa in za 8K SIT dobil VSE. Pa mi ni še nič zagorelo (za to pa je varovalka orkamotorka). :twisted:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi Ne jun 20, 2004 9:32 am

Symon je napisal/-a:
AirWave je napisal/-a:MacAudio ni lih ne vem kaj, mogoče za svoj denar bo že igralo...pa zraven je treba prištet še ene 10ksit za kable, varovalke, nosilce varovalk.

Hja pa še ene toliko se prišteje za kable ja. Da ne boš presenečen. Samo ne poslušat une v BigBangu. Men je ponujal komplet za 15k SIT kao, da bo drugače najbrž kaj zagorelo nakar sem šel v BOFa in za 8K SIT dobil VSE. Pa mi ni še nič zagorelo (za to pa je varovalka orkamotorka). :twisted:

Glede zagoret in ne zagoret, ni bitsvo samo da se ti kej ne uniči ampak je treba pazit tudi na padec napetosti ki se na kablu pojavi če je premer premajhen, ker če je padec prevelik ne izkoristiš ojačevalca kot je treba :idea:

Peter_
Novinec

Kraj: Izola

Napisal/-a Peter_ Če jun 24, 2004 11:31 am

Elektrika v avtu je zelo zavajajoča. Vsi imamo primerjavo s hišnimi inštalacijami, kjer je visoka napetost in majhen tok. V avtu je pa lih obratno. Torej nizka napetost in velik tok. Najbolj kar se moreš pazit je padca napetosti.
LP

Peter

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če jun 24, 2004 8:01 pm

a se splača kupt aktiven woofer? al je dobr samo če nimaš dosti prostora?

Peter_
Novinec

Kraj: Izola

Napisal/-a Peter_ Po jun 28, 2004 3:30 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:a se splača kupt aktiven woofer? al je dobr samo če nimaš dosti prostora?

Če nisi zahteven poslušalec.

Drugače pa prostora ti zavzame tam tam.
LP

Peter

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Po jun 28, 2004 3:47 pm

Symon je napisal/-a:

Jest sem mel tut 2x150W MacAudio pa so bli čist QL. Drgač kar se tiče reka
mal dnarja mal muzke: s kolegom sva šla do unga modela ( Aleš al Tomaž?) u Črnuče
k se s tem ukvarja ( pa oblač v usnje). No kolega je kupu en ojačevalc Alpine za 57k
pa je model reku da tuki plačaš ime ( radije znajo hude delat ojačevalce pa niti ne)
in da se dobi bolši ojačevalc za pol te cene :wink:

Aja pa ta model baje obvlada muzko HUDO-unlike me :P

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi To jun 29, 2004 10:24 am

Pri vsakemu dobremu ojac. placas tudi znamko, to da Alpine niso najboljsi ze, a MacAudio stane manj a tudi dobis manj, v akustiki precej velja rek malo denarja, malo muzike :wink:
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost