Ful je kriza s temi sigl playerji, ker jih rabljenih praktično ni za dobiti. Ampak na ta original radio drugi ne pašejo kot originalni, ki pa so žal precenjeni. Če ga kje dobiš po zmerni ceni se vsekakor splača, ampak jaz osebno za njega nebi več dal kot 10 ksit. Boljše bo, da malo še našparaš kupiš enega blaupunkta, ki ti bo po vsej verjetnosti štimal z osvetlitvijo amaturke avtomobila (konektorji ziher pašejo) in potem zraven vzameš vekslerja na 5 CD -jev za v sredinsko konzolo. Tako boš mel lepo celo amaturko zapolnjeno. Mislim, da je bla zdaj pred kratkim v big bangu akcija za ta veksler nekje 30 ksit ali nekaj takega. Radio blaupunkt na mp3 pa stane ca 45 ksit. Pa maš potem radio, ki igra mp3 in veksler za 5 CD - jev, pa je vse novo (garancija), dizajn je lepši, po funkcijonalnosti imaš vse kar je možno.Pa zdi se mi, da samo blaupunkt in nakamichi delata vekslerje direkt za v amaturko (se pravi v sredinsko konzolo) za druge firme pa za enkrat nebi vedel. To bi bilo za mene smiselno.
Vse skupaj pa je seveda odvisno od tebe, če to vse potrebuješ. Vem, da je v glavnem do tega playerja težko priti. Kolega ga je izkal ca. leto dni in ga je potem iz nekega rabljenega pasata ven kupil pri eni VW avtohiši.