Avdiofili, raj za vas...

mojster
Uporabnik

zvočniki in ostala zadevšna za dobr zvok

Napisal/-a mojster To avg 03, 2004 8:04 pm

http://www.topaudio-sp.si/
evo tale stran k sm mal brsku po netu pa me zanima, predvsem tisti k jo poznate kaj kej veste o tej firmi

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To avg 03, 2004 8:28 pm

Nared eno iskanje na avtoakustika.com ta mnenja. Sam do sedaj še nisem slišal, da bi kdo to kupil.

Bolj kvalitetna (in ne toliko dražji) alternativa bi bili USBlaster zvočniki in ojačevalci.
Slika

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi To avg 03, 2004 8:43 pm

O temu smo že nekaj govori in prišli do tega da so to njabolj poceni ohišja za doma narejeni ojač. :D:D:D:D Za drugo pa sigurno ne, o kvaliteti in podobnih zadevah tukaj ni ne duha ne sluha :oops:
SQ 4 ever

Peter_
Novinec

Kraj: Izola

Napisal/-a Peter_ Pe avg 06, 2004 9:12 pm

Jah poceni je. Kvalitete pa ni. Vprašanje je tudi, kako bo delalo.

In če bo sploh delalo.

Za ta denar ne kupiš pri nas niti ohišja, kje pa še ostalo...
LP

Peter

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Napisal/-a Trigger So avg 07, 2004 6:21 am

Najdražje ni vedno najboljše, tud moj sub pa ojačevalec nista med dražjimi pa useen dobro igrasta. Tko da če nisi pripravljen riskirat velik dnarja za muziko se po moje kr splača če dobiš kej garancije na robo, če pa jo ne pol pa sam bejži čim dlje od tam.
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster So avg 07, 2004 11:47 am

za začetk mislm neki malga samo tolk da ne bo zgledal da glede na zunanjost avta nimam pol nobenga ozvočenja misll pa da bom reskuru vsaj woofer pa kšne zvočnike, ojačevalc pa že mam

nakamichi
Novinec

Napisal/-a nakamichi So avg 07, 2004 3:09 pm

Poglej raje kej rabljenega a že preizkušenega, kakšen Rainbow SLC 300E, pa ni drag, nov pride 26kSIT :wink: Audiotop ima tudi en podoben primer za 21kSIT, in so zadeve več kot vredne svojega denarja :idea:
SQ 4 ever

Peter_
Novinec

Napisal/-a Peter_ So avg 07, 2004 7:46 pm

Trigger je napisal/-a:Najdražje ni vedno najboljše, tud moj sub pa ojačevalec nista med dražjimi pa useen dobro igrasta. Tko da če nisi pripravljen riskirat velik dnarja za muziko se po moje kr splača če dobiš kej garancije na robo, če pa jo ne pol pa sam bejži čim dlje od tam.

Kaj ti pomaga garancija, ko si več na servisu ko pa poslušaš glasbo v avtu. Potem imam rajši ene zbite zvočnike na radiju kot pa amp, ki mi dela 2 uri na teden. Ostalih pa preživi na servisu.

Nisem rekel, da naj kupuje komponente za 300k SIT ampak vsaj par jurijev dražje. So artikli ki delajo.
LP

Peter

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Napisal/-a Trigger So avg 07, 2004 7:54 pm

Peter_ je napisal/-a:
Trigger je napisal/-a:Najdražje ni vedno najboljše, tud moj sub pa ojačevalec nista med dražjimi pa useen dobro igrasta. Tko da če nisi pripravljen riskirat velik dnarja za muziko se po moje kr splača če dobiš kej garancije na robo, če pa jo ne pol pa sam bejži čim dlje od tam.

Kaj ti pomaga garancija, ko si več na servisu ko pa poslušaš glasbo v avtu. Potem imam rajši ene zbite zvočnike na radiju kot pa amp, ki mi dela 2 uri na teden. Ostalih pa preživi na servisu.

Nisem rekel, da naj kupuje komponente za 300k SIT ampak vsaj par jurijev dražje. So artikli ki delajo.

In kdo je rekel da tej ne delajo :roll: mislim usak kupi kaj po njegovih zmožnostih, mogoče ta sub ne bo dosegal nekih ekstra nizkih tonov ampak za normalno poslušanje bo več kot dovolj. In po pravici povedano tako občutljive reči kot so komponente zvočnega sistema raj kupim nove, kot pa od nekoga ki ga sploh ne poznam in ne vem kaj je z nijmi delal oz. kolk je lepo ravnal z nijimi, kr nočem da mi pol po enem tednu use crkne. Tudi jst ne rečem da je to od topaudiota nekej ekstra ni ne sam za povprečnega poslušalca bo že.
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 So avg 07, 2004 9:29 pm

se kr strinjam z Petrom, malo dnarja malo muzike, mal vem kako potekajo te garancijska popravila in kulk se to vlece pa se ni recen da bo u taprvo popravljen

prejsn tedn sm dobu nazaj radio z servisa k sm neki experemintirov in sm neki pokuru in sm ga pac mogu poslat na servis ker mi na servisu niso hotl prodat cipa za CD kontroler in so ga pac oni mogl zamenat in sm bil brez radia cca en tedn, dons sm postudirov da radio spet ne dela in bom spet brez radia zarad njih pa ni slo za garancijsko popravilo sm jim posteno placal, pa tud radio ni neke no name firme je vreden (ok bil) 70k.

tko da jest mocno odsvetujem nakup teh ojacevalcev in ostale robe, sicer je pa to samo moje mislenje

predstavljej si da mas po avtu povlecene vse kable za taspredn sistem pa za vofercek in mas vse skupej priklopljen na ojacevalec in ti crkne ojacevalec ki ti ga popravljajo v nedogled, po zakonu so obvezni samo obvestiti stranko v osmih dneh, ne pa popravit zadeve to lohka traja do 45 dni predn ti morjo stvar vrnt popravljeno al pa novo.

tko kukr je peter reku mal vec dnarja pa dobis zanesljivo robo

moje mislenje
brez zamere
Slika Slika

Peter_
Novinec

Napisal/-a Peter_ Ne avg 08, 2004 11:24 am

Trigger je napisal/-a:
Peter_ je napisal/-a:

In kdo je rekel da tej ne delajo :roll: mislim usak kupi kaj po njegovih zmožnostih, mogoče ta sub ne bo dosegal nekih ekstra nizkih tonov ampak za normalno poslušanje bo več kot dovolj. In po pravici povedano tako občutljive reči kot so komponente zvočnega sistema raj kupim nove, kot pa od nekoga ki ga sploh ne poznam in ne vem kaj je z nijmi delal oz. kolk je lepo ravnal z nijimi, kr nočem da mi pol po enem tednu use crkne. Tudi jst ne rečem da je to od topaudiota nekej ekstra ni ne sam za povprečnega poslušalca bo že.

Mah odvisno kako se zmeniš s človekom. Jaz vse kar sem prodal dajam garancijo nad delovanjem. Sicer pregledam kako si inštaliral in potem če je kaj za popravit povem. Mislim, če dobiš takega človeka ne vem kaj se imaš za sekirat. Ni smo vsi ki prodajamo rabljeno robo lopovi in sadisti nad opremo.
LP

Peter

Peter_
Novinec

Napisal/-a Peter_ Ne avg 08, 2004 11:29 am

Neo32 je napisal/-a:se kr strinjam z Petrom, malo dnarja malo muzike, mal vem kako potekajo te garancijska popravila in kulk se to vlece pa se ni recen da bo u taprvo popravljen

prejsn tedn sm dobu nazaj radio z servisa k sm neki experemintirov in sm neki pokuru in sm ga pac mogu poslat na servis ker mi na servisu niso hotl prodat cipa za CD kontroler in so ga pac oni mogl zamenat in sm bil brez radia cca en tedn, dons sm postudirov da radio spet ne dela in bom spet brez radia zarad njih pa ni slo za garancijsko popravilo sm jim posteno placal, pa tud radio ni neke no name firme je vreden (ok bil) 70k.

tko da jest mocno odsvetujem nakup teh ojacevalcev in ostale robe, sicer je pa to samo moje mislenje

predstavljej si da mas po avtu povlecene vse kable za taspredn sistem pa za vofercek in mas vse skupej priklopljen na ojacevalec in ti crkne ojacevalec ki ti ga popravljajo v nedogled, po zakonu so obvezni samo obvestiti stranko v osmih dneh, ne pa popravit zadeve to lohka traja do 45 dni predn ti morjo stvar vrnt popravljeno al pa novo.

tko kukr je peter reku mal vec dnarja pa dobis zanesljivo robo

moje mislenje
brez zamere

Če pa je ugotovljeno, da se je ojačevalec skuril po tvoji krivdi, kar se nekako da videt iz ampa, kaj je človek delal. Pa ti ni dolžen teh 45 dneh popravit. Potem je rok neomejen.
LP

Peter

nakamichi
Novinec

Napisal/-a nakamichi Ne avg 08, 2004 1:35 pm

Trigger je napisal/-a:
Peter_ je napisal/-a:

Tako bom rekel, sej tudi trabant te pripelje iz A do B, kako je druga stvar :twisted:
SQ 4 ever
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov