Trigger je napisal/-a:Najdražje ni vedno najboljše, tud moj sub pa ojačevalec nista med dražjimi pa useen dobro igrasta. Tko da če nisi pripravljen riskirat velik dnarja za muziko se po moje kr splača če dobiš kej garancije na robo, če pa jo ne pol pa sam bejži čim dlje od tam.
Peter_ je napisal/-a:Trigger je napisal/-a:Najdražje ni vedno najboljše, tud moj sub pa ojačevalec nista med dražjimi pa useen dobro igrasta. Tko da če nisi pripravljen riskirat velik dnarja za muziko se po moje kr splača če dobiš kej garancije na robo, če pa jo ne pol pa sam bejži čim dlje od tam.
Kaj ti pomaga garancija, ko si več na servisu ko pa poslušaš glasbo v avtu. Potem imam rajši ene zbite zvočnike na radiju kot pa amp, ki mi dela 2 uri na teden. Ostalih pa preživi na servisu.
Nisem rekel, da naj kupuje komponente za 300k SIT ampak vsaj par jurijev dražje. So artikli ki delajo.
Trigger je napisal/-a:Peter_ je napisal/-a:Trigger je napisal/-a:Najdražje ni vedno najboljše, tud moj sub pa ojačevalec nista med dražjimi pa useen dobro igrasta. Tko da če nisi pripravljen riskirat velik dnarja za muziko se po moje kr splača če dobiš kej garancije na robo, če pa jo ne pol pa sam bejži čim dlje od tam.
Kaj ti pomaga garancija, ko si več na servisu ko pa poslušaš glasbo v avtu. Potem imam rajši ene zbite zvočnike na radiju kot pa amp, ki mi dela 2 uri na teden. Ostalih pa preživi na servisu.
Nisem rekel, da naj kupuje komponente za 300k SIT ampak vsaj par jurijev dražje. So artikli ki delajo.
In kdo je rekel da tej ne delajomislim usak kupi kaj po njegovih zmožnostih, mogoče ta sub ne bo dosegal nekih ekstra nizkih tonov ampak za normalno poslušanje bo več kot dovolj. In po pravici povedano tako občutljive reči kot so komponente zvočnega sistema raj kupim nove, kot pa od nekoga ki ga sploh ne poznam in ne vem kaj je z nijmi delal oz. kolk je lepo ravnal z nijimi, kr nočem da mi pol po enem tednu use crkne. Tudi jst ne rečem da je to od topaudiota nekej ekstra ni ne sam za povprečnega poslušalca bo že.
Neo32 je napisal/-a:se kr strinjam z Petrom, malo dnarja malo muzike, mal vem kako potekajo te garancijska popravila in kulk se to vlece pa se ni recen da bo u taprvo popravljen
prejsn tedn sm dobu nazaj radio z servisa k sm neki experemintirov in sm neki pokuru in sm ga pac mogu poslat na servis ker mi na servisu niso hotl prodat cipa za CD kontroler in so ga pac oni mogl zamenat in sm bil brez radia cca en tedn, dons sm postudirov da radio spet ne dela in bom spet brez radia zarad njih pa ni slo za garancijsko popravilo sm jim posteno placal, pa tud radio ni neke no name firme je vreden (ok bil) 70k.
tko da jest mocno odsvetujem nakup teh ojacevalcev in ostale robe, sicer je pa to samo moje mislenje
predstavljej si da mas po avtu povlecene vse kable za taspredn sistem pa za vofercek in mas vse skupej priklopljen na ojacevalec in ti crkne ojacevalec ki ti ga popravljajo v nedogled, po zakonu so obvezni samo obvestiti stranko v osmih dneh, ne pa popravit zadeve to lohka traja do 45 dni predn ti morjo stvar vrnt popravljeno al pa novo.
tko kukr je peter reku mal vec dnarja pa dobis zanesljivo robo
moje mislenje
brez zamere
Trigger je napisal/-a:Peter_ je napisal/-a:Trigger je napisal/-a:Najdražje ni vedno najboljše, tud moj sub pa ojačevalec nista med dražjimi pa useen dobro igrasta. Tko da če nisi pripravljen riskirat velik dnarja za muziko se po moje kr splača če dobiš kej garancije na robo, če pa jo ne pol pa sam bejži čim dlje od tam.
In kdo je rekel da tej ne delajomislim usak kupi kaj po njegovih zmožnostih, mogoče ta sub ne bo dosegal nekih ekstra nizkih tonov ampak za normalno poslušanje bo več kot dovolj. In po pravici povedano tako občutljive reči kot so komponente zvočnega sistema raj kupim nove, kot pa od nekoga ki ga sploh ne poznam in ne vem kaj je z nijmi delal oz. kolk je lepo ravnal z nijimi, kr nočem da mi pol po enem tednu use crkne. Tudi jst ne rečem da je to od topaudiota nekej ekstra ni ne sam za povprečnega poslušalca bo že.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov