Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
fUATPANZa
Novinec

Kraj: Ptuj

Original toyotin avtoradio

Napisal/-a fUATPANZa Pe avg 20, 2004 1:21 pm

TOrej mene zanima če je kako mogoče da bi zamenjal laser v sedanjem radiu (origianl toyota yaris radio), ker je ta začel konkretno ustvarjat abstraktne črte po mojih cdih ali če bi kupil novi avtoradio, samo da bi ga potem tako naštimal da bi ostal skrit oz da bi delovale te fukncije, ki jih imam zdaj. Ima mogoče kdo kakšno idejo?

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Re: Original toyotin avtoradio

Napisal/-a georg Pe avg 20, 2004 1:30 pm

fUATPANZa je napisal/-a:TOrej mene zanima če je kako mogoče da bi zamenjal laser v sedanjem radiu (origianl toyota yaris radio), ker je ta začel konkretno ustvarjat abstraktne črte po mojih cdih ali če bi kupil novi avtoradio, samo da bi ga potem tako naštimal da bi ostal skrit oz da bi delovale te fukncije, ki jih imam zdaj. Ima mogoče kdo kakšno idejo?

Pozdrav!

verjetno imate v mislin delovanje potovalenga računalnika..a ,ne?..enostavno kupiš avtoradio..ga vgradiš v mesto kjer je zdaj predal ( pod kasetnik/cd plajer)..in zice priklopiš od dosedanjega radia..potovalni računalnik dalje dela normalno..aktiven pa je samo ta novi radio..upam, da imate to v mislih.. :wink:
glede laserja se ne spoznam.. :?
lp, georg
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe avg 20, 2004 1:38 pm

jst sm menjal na laguni original radio, pa mi display na sredini armature (kaže temp., pa prej je kazal radijske postaje) ne kaže več frekvence, pa odvolanska ročica je zdaj brezveze tam. adapterji so pa dragi kot svinja! :evil:
Slika

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi Pe avg 20, 2004 9:51 pm

Radio demontiraj in nesi h kakšnemu serviserju ki se ukvarja z popravili ARjev :wink:
SQ 4 ever
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov