Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

BLAUPUNKT Milano?

Napisal/-a soso To okt 05, 2004 12:06 pm

No ker bi si kupil omenjeni radio me samo zanima ce je vredu pa ce ne preskakujejo cd-ji in ali ga kdo ima?Cena pa je v Big Bangu 44.900.
Pa se to. Ali je bolje za ta denar kupiti kaj drugega? Prosim za odgovore! Hvala.
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Re: BLAUPUNKT Milano?

Napisal/-a RR To okt 05, 2004 1:02 pm

soso je napisal/-a:No ker bi si kupil omenjeni radio me samo zanima ce je vredu pa ce ne preskakujejo cd-ji in ali ga kdo ima?Cena pa je v Big Bangu 44.900.
Pa se to. Ali je bolje za ta denar kupiti kaj drugega? Prosim za odgovore! Hvala.

Kupi si Alpine-a ali Pioneer-a, ker imato oba boljši sound....
Recimo za cca 50 ksit dobiš Pioneer DEH 5600MP, boš bolj zadovoljen....
Moje mnenje :wink:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To okt 05, 2004 1:13 pm

soso je napisal/-a:No ker bi si kupil omenjeni radio me samo zanima ce je vredu pa ce ne preskakujejo cd-ji in ali ga kdo ima?Cena pa je v Big Bangu 44.900.

Vsi BP radiji so odlični in cdji ne preskakujejo, v srednjem razredu radijev itak BP rula. Sam imam BP acapulca in ga nebi zamenjal za drugega. 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR To okt 05, 2004 1:44 pm

Kloni se Blaupunkta ko blondinka knjige, ker v povprečju ne upravičijo ceno.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
Nuclear_
Nov uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Nuclear_ To okt 05, 2004 5:58 pm

dobr radio...sam mal je kičast se ti ne zdi...ajde po slikah sodeč...si ga že videl v živo? za ta denar si kup kakega pioneerja 3600 serijo... odločitev je tvoja 8)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To okt 05, 2004 6:13 pm

JohnyR je napisal/-a:Kloni se Blaupunkta ko blondinka knjige, ker v povprečju ne upravičijo ceno.

No to je osebno mnenje in zame tudi približno ni resnično. To je tko, kot da bi zdej en reku da Renault slab avto. Pač so različne prioritete.

Soso: če si eden izmed tistih uporabnikov, ki jih avtoakustika zanima in imajo cel kup zvočnikov, ojačevalcev in podobne robe v avtu, boš moral verjetno kupit kaj boljšega. Če pa si navaden smrtnik, ki posluša radio med vožnjo in planiraš namontirat v avto še recimo 4 zvočnike, je praktično vseeno kaj kupiš znotraj določenega cenovnega razreda. Poglej funkcije, izgled,... odloči se in kupi.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n To okt 05, 2004 6:32 pm

Kaj pa Clarion?

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid To okt 05, 2004 6:40 pm

Kaj menite o SONY cdx-MP40 4x50w cd-r/rw,mp3
hvala

lp

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Napisal/-a soso To okt 05, 2004 8:06 pm

No danes sem se se malo pozanimal in dobil take info.
Da ce mam namen DOSTI poslusat radio je Blaupunkt odlicen sprejemnik baje deluje vec kot odlicno.
Ce mam pa namen DOSTI poslusat cd-je pa JVC. Ampak to ne pomeni da je Blaupunkt zanic se dalec od tega. No pa kaki nasveti se vedno dobrodosli da bo odlocitev lazja. LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To okt 05, 2004 8:47 pm

Saj kot sem ti napisal, pa ne samo da je odličen sprejemnik vse cdje bere v nulo in to zelo hitro mp3-je seveda. :wink:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR Sr okt 06, 2004 6:21 am

Sam ti v tem razredu priporočan Pioneer, ker pri njih dobiš največ za vložen denar, pa zelo lepo igajo. JVC je tudi zelo dobra izbira, tako da bi ti bilo najboljše izbrati med tema dvema proizvajalcema.

Sicer nisem pristaš nobene znamke, govorim pa iz iskušenj. Imamo doma tri avte pa še dva brata imata vsak svojega, tko da sem že kar nekaj radijev dal skoz.

Blaupunkt mi je ostal v spominu, kot radio, ki ga ne bom kupil nikoli več. Vsi govorijo kako dober radijski del ima. Lahko ti rečem da je slabši kot pri ostalih. Fotr mel BP Acupulco, in mu je glede na trenutni Sony CDX-MP80 delal veliko slabše.
Pa tudi z nekaterimi CDji mi je delal probleme. Povrh vsega ima manj funkcij kot konkurenca. (Pioneer, JVC, Kenwood, ...)

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Napisal/-a soso Sr okt 06, 2004 11:37 am

RR je napisal/-a:

Sam tega 5600MP pa dobis za 55.000. To pa je meni osebno ze dosti dat za radio.
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR Sr okt 06, 2004 11:40 am

soso je napisal/-a:
RR je napisal/-a:

Sam tega 5600MP pa dobis za 55.000. To pa je meni osebno ze dosti dat za radio.

Predlagam ti da greš v kako trgovino kot Bigbang, ali BOF in si pogledaš ponudbo. Še bolje pa kr zagrab enga trgovca pa nej ti pove kaj lahko dobiš v tem cenovnem razredu, nato pa možnosti ki ti ponudi napiši tle gor, pa ti bomo mi predlagal kaj se splača.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr okt 06, 2004 12:04 pm

To da ima manj funkci je kr nekaj .. ko kupuje folk gleda da ma radio ful neke funkcije .. pol pa ga kupijo pa jih uporabljajo kakih 20% na ostale pa pozabijo ... te ki jih pa dejansko rabis in uporabljas pa itak imajo vsi radiji.V nekem cenovnem razredu niti ni takih velikih razlik med posameznimi modeli .. kupiš pač kaj ti je najbolj všeč in cenovno ugodno pa je.No ja pa da ni glih neka cungalunga znamka.
Slika

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Napisal/-a soso Sr okt 06, 2004 12:19 pm

Sej v tem je glih hec da v MB in vceraj v Lj sta mi oba trgovca rekla da je ta novi Milano zlo dobra stvar v tem cenovnem razredu je pa itak taka cena kr ga majo v akciji + tega pa je se zaprt ko ostali npr. JVC cena 39.900 ni zaprt in prav tako aiwa ni nad sony-jem cdx-MP40 pa nisem niti malo navdusen mi sploh oblika in ekran ne sedeta.Zdaj pionner ta 5600 pa je ze cenovno uufffffff. Tak da sam zaradi tega sem se pol nekak navdusil nad Blaupunkt-om LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR Sr okt 06, 2004 12:25 pm

Raje vzem JVC, boš sigurno bolj zadovoljen.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov