soso je napisal/-a:No ker bi si kupil omenjeni radio me samo zanima ce je vredu pa ce ne preskakujejo cd-ji in ali ga kdo ima?Cena pa je v Big Bangu 44.900.
Pa se to. Ali je bolje za ta denar kupiti kaj drugega? Prosim za odgovore! Hvala.
soso je napisal/-a:No ker bi si kupil omenjeni radio me samo zanima ce je vredu pa ce ne preskakujejo cd-ji in ali ga kdo ima?Cena pa je v Big Bangu 44.900.
Pa se to. Ali je bolje za ta denar kupiti kaj drugega? Prosim za odgovore! Hvala.
JohnyR je napisal/-a:Kloni se Blaupunkta ko blondinka knjige, ker v povprečju ne upravičijo ceno.
RR je napisal/-a:soso je napisal/-a:No ker bi si kupil omenjeni radio me samo zanima ce je vredu pa ce ne preskakujejo cd-ji in ali ga kdo ima?Cena pa je v Big Bangu 44.900.
Kupi si Alpine-a ali Pioneer-a, ker imato oba boljši sound....
Recimo za cca 50 ksit dobiš Pioneer DEH 5600MP, boš bolj zadovoljen....
Moje mnenje
soso je napisal/-a:RR je napisal/-a:soso je napisal/-a:No ker bi si kupil omenjeni radio me samo zanima ce je vredu pa ce ne preskakujejo cd-ji in ali ga kdo ima?Cena pa je v Big Bangu 44.900.
Kupi si Alpine-a ali Pioneer-a, ker imato oba boljši sound....
Recimo za cca 50 ksit dobiš Pioneer DEH 5600MP, boš bolj zadovoljen....
Moje mnenje
Sam tega 5600MP pa dobis za 55.000. To pa je meni osebno ze dosti dat za radio.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov