Avdiofili, raj za vas...

Demetra
Nov uporabnik

Antena

Napisal/-a Demetra Po mar 29, 2004 10:45 am

No, torej, sem ena čist ta prava bionda, ki sem pozabla danes v avtopralnici dat dol anteno in mi jo je spipal iz strehe. Zdej sm uno lukno mal s silikonom nafilala, ampak tko pač ne more bit večno. :(

Torej, me zanima, če se da zmislt in si vgradit v avto (kamorkoli na avtu... kam je najbolš, mi povejte vi) uno anteno, k se zloži (teleskopsko?!). Še najrajši bi jo mela na gumb... ampak če bi blo treba, bi potrpela in jo not rinla tud na roke. :?

Ne zdej mislt, da vas zajebavam, ma js res nimam pojma o teh zadevah, mam pa precej nore zamisli :D... ampak me resno zanima, kam si lah dam to namontirat, če si sploh lahk dam in kolk bi sploh bla cena te moje ideje (prbližno)...

Aja, drugač pa mam Peugeota 206 in odtrgalo mi je originalno anteno... sploh pa ni čudn, ker je bla dolga ful... bi lahko tv programe vlekla, tolk je bla dolga. :shock:

Lp

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Antena

Napisal/-a s3c Po mar 29, 2004 10:57 am

Demetra je napisal/-a:Imam en velik problem, imela sem prometno nesrečo v kateri sem ZELO uničila avto, ker nimam veliko denarja (študenti pač), bi rada čimveč denarja iztržila od ...

Mal preveč časa, al kako? Včerej avto uničila, danes pa samo še antena manjka?
To, da bi pa tam kjer je bila do sedaj stara dala novo nazaj na isto mesto pa nisi pomislila :?
Mogoče še sharky-ja čez, če je slučajno poškodova tudi del stehe od anteni
Slika

Demetra
Nov uporabnik

Napisal/-a Demetra Če apr 01, 2004 2:54 pm

Un avto iz prometne smo že preboleli :) Tud s kešom se je rešlo. No problem at all.

Tale tvoja ... zadeva... sharky :!: :?: Je kr kjuti sam js mam lukno od antene spredi... a neb mal hecn zgledal? Če bi bil sharky spredi, mislim?

Sej js bi dala novo anteno na staro mesto, ampak nisem prepričana, če mi je tko zelo všeč, da bi mela tam anteno... in če bi res mela spet tistga "vneboštrlečgakurca" (pardon). Prejšna antena je bla dolga ene pol metra in take vlke zadeve ne dam več gor, pa če se za zmeri vozim z lukno v strehi okol. :x

lp

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če apr 01, 2004 2:59 pm

Ena varianta je, da kupiš tisto majhno alu anteno (ca 12cm) dobiš jih kjerkoli v bol založenih trgovinah z avtoopremo.
Druga varianta pa je, da si kupiš tisto elektronsko za na šajbo pripopat od znotraj. :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če apr 01, 2004 3:26 pm

Luknje spredej za anteno nimaš... Mogoče maš pa ti celo 106?
Vsi P206 imajo anteno tak kot s3c...
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe apr 02, 2004 2:31 am

ni res

16v modeli jo majo zadaj, normalni pa spredaj, kot moj getz ;)
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe apr 02, 2004 3:01 am

Ja faaaak, a to komunistično izvedbo antene še delajo??? In to na tak avto...

No kakorkoli, sj mam eno anteno zate, sam ni taka, kot je bla tvoja, ampak krajša....

Samo mater, ti praveš da ti vtrgalo s podnožjem vred akaj... Kva je to čudn...
Js še v živlen nism dal dol antene za v pranje, ker je v bisvu sploh ne morm...

Povej kako naprej...
Slika

Demetra
Nov uporabnik

Napisal/-a Demetra So apr 03, 2004 12:57 pm

Ja, na žalost devajo na avte tiste obupne antene. :? Sej prej sploh nikol nism opazla kolk je dolga... dokler je pač ni utrgal in sem si vzela čas ornk jo pogledat :)

Pugi, hvala za ponudbo za uno anteno. Kolk je pa dolga? Mojo mi je spipnalo s podnožjem, sam podnožje mam zej s silikoncem naliman na streho (kar zgleda pretty much bedno). Še vedno čakam, da me doleti kakšna fuul dobra ideja. :)

Una elektronska antena na šipi odpade... tist tud zgleda bednobedno.... (matr sm zbirčna)... bom zgleda mogla pridit na kako srečanje, da vidim, kakšne antene mate, pa da dobim kako idejo ;)

Sicer pa se resno sprašujem o tem, kolk js sploh potrebujem anteno... sej v bistvu ne poslušam kej dost radia.

Lp

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Ne okt 17, 2004 1:15 pm

ok nism hotu nove teme odpirat itd. uglavnm kje se da tako anteno kot je npr. ta dobit? pa recmo črno...funkcionalnost tukaj igra pomembno vlogo :D :wink:
Slika
tnx :wink:
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov