Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

AVTOALARM - kje, kaj, kdo itd.

Napisal/-a ahiM So avg 28, 2004 2:31 pm

Odločil sem se za nakup avtoalarma, in vas prosim za pomoč pri izbiri. Apeliram zlasti na tiste, ki imate tem določene izkušnje oz. se kakorkoli malce bolje spoznate na omenjeno tematiko.

1. V Ljubljani se z avtoalarmi ukvarja kar nekaj podjetij (Avtoelektrika Novak, Gapex Avtoakustika, S-car, Avto Hi-Fi Jamnik, Stal elektronik itd. - predlogi!), vendar ne vem, katera nudijo najbolj kvalitetne storitve...
2. Zanima me še, kaj je pri nakupu avtoalarma pomembno (karakteristike, senzorji, lastnosti itd.)...
3. Kaksen avtoalarm bi mi priporocili(znamka) vi...

Opomba: Alarm se vgrajuje v Fiat Punto (l. 95, 4 vrata). Razlog: avtoalarm je (vsaj pomojem mnenju) pogoj za vgradnjo nadaljnje avtoakustike in predelav.

Lep pozdrav in hvala za nasvet(e)!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride So avg 28, 2004 2:45 pm

S t ozadevo je tko. Tuki bo pac vsak navijou za to kar ma sam...
KO kupujes alarm glej da ma pokrita vsa vrata, pokrov motorja, prtljaznik, da ma zascito proti rezanju kablov, lastno napajanje.
Za pokrivanje notranjosti mas na voljo infrardece al pa ultrazvocne senzorje.
Na konc se lohk odlocs tut za senzorje nagiba vozila.
Pac pr alarmu ne sparat. Js ce bi se prej odlocu za alarm bi verjetno prsparou za en radio... :?
Znamke: Gt, meta, cobra, sicura...
Js sm ga vzel pr AAM v Medvodah in sm zadovoljen.
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo To avg 31, 2004 8:00 am

jest mam alarm znamke Cobra in sm izredno zadovoljen.

za kej več informacij pa piš na PM :)

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Ne nov 07, 2004 8:04 pm

jaz mam pa spal as 80 mas moznost vseh opcij ultrzvok,šok senzor,pokritje vseh vrat,itd s tem da 35m dalec vlece dalinc,moznost 4dalincoev.jaz sm ga montiro u oba svoja avta + bratovga stem da mam na svojem opcijo dalinskega vziga in seveda tud izklopa motorja. ce te zanima matej 041 677 153 tudi montiram
Zadnjič spremenil sablač, dne Po jan 03, 2005 8:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne nov 07, 2004 8:22 pm

http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p ... 31&fpart=1

tole zgleda dobra zadeva.
če bi se kdaj odločal, bi vzel tega. vprašanje le, če to vse deluje, kot je napisano.

sicer ne vem, kako se rece, ampak bratranec ima v kabini taka dva senzorja, ki gledata nazaj ob vratih in ko se žarek prekine, se začne avto jokat....no, dret.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Napisal/-a ahiM Ne nov 07, 2004 10:26 pm

Matr ste azurni. Post sm poslov avgusta, nakar vi sele novembra, to je CEZ DVA MESCA odgovarjate... Hudo. Ce bi vas do zdej caku bi mi ze 3x avto sunl al pa vsaj ven pobral vse kar mam.
Nabavu sm ARIANE, mam pa ultrazvok, pokrita vsa vrata, havbo, prtlaznik, sok senzor, blokado motorja, centralno dalinsko (2x dalinc) itd. Sistem se pa da tud dodatno nadgradit z vsemi moznimi pizdarijami.
Seveda te alarm ne zasciti pred nakriziranimi đankiji, k se jim niti pogledat ne da, a se splača vlamlat al maš alarm. Tak ti najprej sfuka klucavnco s sraufncigerjem, ko pa zacne alarm tulit pa s*****. b****r!
SlikaSlika

MarkB
Nov uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a MarkB Po nov 08, 2004 8:15 am

Ravno to je pomanjklivost zaščite z alarmom. Šipo ti ubijejo, ko začne tulit pa grejo, drug dan pa greš lahko novo šipo kupit (al pa klučavnico). Se mi zdi da je veliko bolje imeti polno kasko zavarovanje. Pa nej odnesejo radio, pa šipo stolčejo,......bo že zavarovalnica plačala

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Po nov 08, 2004 11:43 am

bo plačala radio, ampak le, če imaš original račun za radio, le-tega posebej zavarovanega pri kasku in ob avtoalarmu. Drugače pa ne bo plačala radia.
Za primer: leta 2002 je AR, vreden okoli 40 k sit stalo zavarovanje za primer kraje okoli 4500 sit. OB AVTOALARMU IN ORIG. RAČUNU.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po nov 08, 2004 10:50 pm

jaz prodajam alarm SIKURA S2000SL...

če te zanima kontaktiraj na PM..
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov