gerchy je napisal/-a:na tih pa (vcasih) ni uzitek poslusat
gerchy je napisal/-a:(koliko od vas pa poslusa glasbo pri 140 in vec db?) ter "masazo"
misty je napisal/-a:gerchy je napisal/-a:(koliko od vas pa poslusa glasbo pri 140 in vec db?) ter "masazo"
Jaz
zaenkrat pri 137.2
oz. tud to ne več, ker mam zdej 12 colarja notr, pa na uho še bolš prbija (in globje masira)
PS: še vedno ne razumeš da je tresenje avta posledica basov in ne primarni cilj nas "norcev"
PS2: Edi <=> Maj Pojnt Ekzaktli
gerchy je napisal/-a:eh, vi ne razumete, ... kaj imas od tega, da se trese cel avto? Bas mora igrati elegantno. Kdor pa je obseden z mocjo, prbijanjem, pretirano glasnostjo, in razkazovanjem na tekmovanjih in okolico (koliko od vas pa poslusa glasbo pri 140 in vec db?) ter "masazo". pa me itak ne more razumeti ...
Sicer se zavedam, da so mnenja in okusi zelo razlicni, svoje mnenje (in okus) sem si izoblikoval na domacih sistemih, torej je povsem jasno, da prihaja do razlik in dilem, ker doloceni principi avtoakustike se mi osebno zdijo pac skregani z mojimi pricakovanji.
zazo je napisal/-a:gerchy.. mogoce si pa ti skregan z dejanskim zvokom..
zazo je napisal/-a:si kdaj udrihal v zaprtem prostoru po BASS bobnu!?
gerchy je napisal/-a:zazo je napisal/-a:gerchy.. mogoce si pa ti skregan z dejanskim zvokom..
- to je to, sem napisal, da imam drugacna pricakovanja.
zazo je napisal/-a:si kdaj udrihal v zaprtem prostoru po BASS bobnu!?
- sem, nadvse neprijeten zvok![]()
in se to .. frekvenca je relativen podatek. Gre zgolj tudi za mehkoto zvoka. In tega primanjkuje (predvsem) v avtomobilih. In po vsem, kar sem prebral, je ocitno veliki vecini vsec nasprotno.
gerchy je napisal/-a:Ti bi odlocal, kdo ma prav in kdo ne, sploh pri tematiki, ki je mocno subjektivno obarvana?!
Mislim, da imena niso prav nic potrebna, dovolj so tele vrstice (in posti) tukaj ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov