Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Cimbolj poceni avtoradio

Napisal/-a k4fc0123 Po dec 13, 2004 1:47 pm

Takole, za darilo kupujem avtoradio, ki naj bo cimcenejsi in NOV (ker je za darilo)!
V mislih imam kake no-name (Elta...) proizvajalce, ker o igranju kasete ali bognedaj CDja v poltovornjaku, v katerega bo to vgrajeno, ne bo niti govora. Vazno je le to, da nekaj hresci (radijski valovi), kar bo preglasilo dizelski ropot. :lol:
Aja, pa pripadajoce zvocnike tut. Zahteve: iste kot za avtoradio (hrescalo, cimcenejse). Avto pa je Kangoo, tako da dimenzije zvocnika se ne vem. :?

Pa me zanima, ce kdo ve kje prodajajo take masine :twisted:
Kar sem gledal v Bigbengih in podobnih, je vse nad 15 kSIT, tako da ce ima kdo kaksen naslov avtoelektricarja/akustika/prodajalca, kjer bi prodajali izdelek zahtevanih (cenejsih) specifikacij, bi ga lepo prosil, da tukaj napise njegove podatke (tel, naslov), ali pa link od njegove strani. :)

Ze vnaprej hvala za pomoc! :D
LP, M

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Po dec 13, 2004 2:22 pm

Prodam ti moj stari sistemcek in sicer: neko predvsem zelo staro Blaupunkotovo stvar od avtoradia, ki dejansko dobro lovi postaje in radio ma kasetar :oops: :P :!: Pripadajoci zvocniki so iz zdajsnjega avta in sicer ali

a) trosistemci, okrogli 7" (se mi zdi), 200 w, eurotechnics; 10.000,00

b) stirisistemci, ovalni, 6×9 200 w, kenwood, 15.000,00

V ceno je radio ze vstet in ne vsebujejo DDV-ja :P

Manjsi problemcic je z racuni, saj je radio star ze ohohoho let a se vedno brez praske 8) .

PM me.

LP :hi
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Po dec 13, 2004 2:25 pm

Radio daewoo s cd-jem, nov, 1 let garancije 4x35w, 9000SIT, nekje v BTC-ju mislm da so jih mel. Ce te zanima lahk kolegico uprasam kje tocn ga je kupla. Sam ne prcakvat prevec od tazga radija. Ce hocs mal bl naglas rajs uzem kaksnga rablenga pioneer-ja al pa kej na ta nacin.
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a k4fc0123 Po dec 13, 2004 2:51 pm

swiftrider je napisal/-a:Radio daewoo s cd-jem, nov, 1 let garancije 4x35w, 9000SIT, nekje v BTC-ju mislm da so jih mel. Ce te zanima lahk kolegico uprasam kje tocn ga je kupla. Sam ne prcakvat prevec od tazga radija. Ce hocs mal bl naglas rajs uzem kaksnga rablenga pioneer-ja al pa kej na ta nacin.

No daj prosim vprasaj. Se predober je za kar bi ga imel! Ce pa so se kaki POCENI zvocniki zraven... :lol:

@Misak: zal rabljeno vseeno ne morem dati za darilo, sicer bi bil tvoj prvi izbor! :D
LP, M

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Po dec 13, 2004 3:42 pm

k4fc0123 je napisal/-a:
swiftrider je napisal/-a:Radio daewoo s cd-jem, nov, 1 let garancije 4x35w, 9000SIT, nekje v BTC-ju mislm da so jih mel. Ce te zanima lahk kolegico uprasam kje tocn ga je kupla. Sam ne prcakvat prevec od tazga radija. Ce hocs mal bl naglas rajs uzem kaksnga rablenga pioneer-ja al pa kej na ta nacin.

No daj prosim vprasaj. Se predober je za kar bi ga imel! Ce pa so se kaki POCENI zvocniki zraven... :lol:

@Misak: zal rabljeno vseeno ne morem dati za darilo, sicer bi bil tvoj prvi izbor! :D

:cry: :cry: :cry:

Je ze u redu, pol pa naus dubu kinder jajcka od mene za zravn :P :P

LP :hi
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov