Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
slickerSLO
Nov uporabnik

Golf III 1.4

Napisal/-a slickerSLO Sr dec 15, 2004 1:03 pm

A mi lahko prosm en pove kje točno nej napelem napajaln kabl od akomulatorja skoz pleh de pridem u notranjost avta. Mal sm gledou pa nism nč zagledou :shock:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Re: Golf III 1.4

Napisal/-a acid Sr dec 15, 2004 1:33 pm

slickerSLO je napisal/-a:A mi lahko prosm en pove kje točno nej napelem napajaln kabl od akomulatorja skoz pleh de pridem u notranjost avta. Mal sm gledou pa nism nč zagledou :shock:

Skoz pleh menda ja neboš tišal ane :D malo bolj poglej čene pa posveti pa boš najdo tak črni čepek ker nekje grejo kabli v notranjost malo preglej pa potem tam skoz lepo spelješ kable. ;)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
slickerSLO
Nov uporabnik

Napisal/-a slickerSLO Sr dec 15, 2004 8:15 pm

ja no to itaq de ne bom čez pleh napelou...ddd

ampak tisti čepki so vsi zabarikadirani u glavnem če hočem kej napelavat morm tiste čepke razdrt in gre use u izi al se je treba kej full matrat, ker u bistvu ni to moj avto ampak od bratranca pa sm bl na hitro to pogledou.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr dec 15, 2004 10:48 pm

slickerSLO je napisal/-a:ja no to itaq de ne bom čez pleh napelou...ddd

ampak tisti čepki so vsi zabarikadirani u glavnem če hočem kej napelavat morm tiste čepke razdrt in gre use u izi al se je treba kej full matrat, ker u bistvu ni to moj avto ampak od bratranca pa sm bl na hitro to pogledou.

Ne samo razdereš tisti čepek pa maš lepo luknco :D jaz sem celo tak nardil da sem kr luknjo skoz čep naredo pa je blo. ;)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
slickerSLO
Nov uporabnik

Napisal/-a slickerSLO Če dec 16, 2004 7:43 am

a na drug stran u avtu morš pa tisto plastiko k je pod volanom dol odšravfat? al ni potrebe?

|MaTeJ|
Nov uporabnik

Napisal/-a |MaTeJ| Če dec 16, 2004 10:42 am

ej takle je... ko haubo odpreš vidiš da maš tam na plehu ene par takih plastičnih okroglih čepkov... enga ki se ti zdi primeren pač ven spuliš in potem tja noter tiščiš kabl. V kabini morš pa sam pokrivalo varovalk dol dat, tisto ko ma dva čepka in potem gledaš kje bo vem prišlo, mogl bi pa tam nekje :) pa fajn je če maš enega ko ti pomaga al gledat al pa kabl not porivat, ampak sej je ful izi... pol ko boš pa kable od radia vleku boš pa mogu spodn del armaturke odšraufat da boš lažje napelu kable, tam maš pa spodaj 3 šraufe, zgoraj so pa skriti s tisto dolgo vmesno plastiko in tisto samo na levo porineš, ampak je ni treba dol dat, pazi da ne zlomiš kaj, ampak je itak tud čist u izi... avto je ko lego kocke :)

BaTeMaN
Novinec

Napisal/-a BaTeMaN Če dec 16, 2004 11:11 am

ti bom slikal do jutri.. če pozabim pošl PM
The best way to get over someone is to get under someone else.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov