Avdiofili, raj za vas...

CitroBooster
Nov uporabnik

Kraj: zasavje

original radio + woofer?! je možno?

Napisal/-a CitroBooster Sr dec 01, 2004 11:21 pm

original radio + woofer + ojačevalec. ali je to možno?! obstaja način da se na original radio od bmw serije 5 letnik 97 (recimo) priklopi ojačevalec in woofer?! vnaprej hvala!

citro
two legs drive...najboljša varnost in stabilnost (učinki alkohola se ne upoštevajo). Zdej pa res grem ;)

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Sr dec 01, 2004 11:27 pm

Tudi če radio nima low level (chinch) izhodov se da signal pretvotvoriti s ti. high/low converterjem. Lahko pa da ima že preamp izhode (bo rabil kod ki ga pozna povedat).
Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Če dec 02, 2004 2:57 am

Kontaktiraj uporabnika Dejan84, pa ti bo lepo razlozu cel postopek - ma serijski radio od stilota in prikloplen na ojacevalec ter naprej na woofer. Bos pa dubu neprimerno bolsi zvok in ga tut lazi stelu ce si bos kksno bolsi avtoradio omislu.

Lp :hi
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če dec 02, 2004 7:48 am

Ljudje pa dejte mal pogledat po forumu, no.

Tocno enak problem je imel, mislim da gerchy. Malo pobrskaj, pa bos najdu.
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če dec 02, 2004 8:47 am

Misak je napisal/-a:Kontaktiraj uporabnika Dejan84, pa ti bo lepo razlozu cel postopek - ma serijski radio od stilota in prikloplen na ojacevalec ter naprej na woofer. Bos pa dubu neprimerno bolsi zvok in ga tut lazi stelu ce si bos kksno bolsi avtoradio omislu.

Lp :hi

Stilotov radio je prou tanajtabolši, a prou :?
Pokaž mi kolk srednjecenovnih (visokocenovni verjamem da majo) radijev ma že vgrajen equalizer, pa možnost, da grejo bolj naglas, hitreje ko se pelješ, pa.... :P

Jst bom šou s tem sistemom prou na SQ tekmovanja zdej, k tolk lepo igra :D
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Če dec 02, 2004 8:54 am

Sorry dejan84 sm se ti morm smejat k če ti mislš da ma sm nov stilo radio ki se sam pojača k greš hitrej pa nisi nevem kaki stručko,to ma praktično vsak športno usmerjen avto,moja opel astra 1.8sport16v k je bla letnik 1995 je mela serijski radio ki je sam ojaču zvok k si pritisnu na gas,in to letnik 95,hudo ne.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če dec 02, 2004 9:35 am

Zlatan, tud tebe mal je.e poznavanje novejsih avtov, glede na to, da ma to tud corsa 1,2 al pa polo 1.0 - nista glih sportno naravnana avta, kaj?

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Napisal/-a -tomi- Če dec 02, 2004 12:41 pm

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če dec 02, 2004 3:19 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Sorry dejan84 sm se ti morm smejat k če ti mislš da ma sm nov stilo radio ki se sam pojača k greš hitrej pa nisi nevem kaki stručko,to ma praktično vsak športno usmerjen avto,moja opel astra 1.8sport16v k je bla letnik 1995 je mela serijski radio ki je sam ojaču zvok k si pritisnu na gas,in to letnik 95,hudo ne.

Ma moj post je bil iz heca narejen, no... (sej sm dal smajlija zadi, a ne ;) ) Itak da original radio ni nevemkva, zato sm ga tud že hotu zamenjat, sam sm se pol premislu, k je konzola preveč prazno zgledala, tko da je šou originaln nazaj notr.

Pa kukr ti je rjuhar povedu, ni treba met glih "športnga" avta, da bi mel tak radio (tud moj traktor ni ne vem kako športn :lol: )
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
sonči
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a sonči Pe dec 17, 2004 10:08 am

IMAM ORIGINAL AVTORADIO PHILLIPS Z TELEFONOM IN GA NE BI RAD MENJAL, BI PA IMEL SOBWOOFER.KAJ LAHK NAREDIM,DA NE BO PREVELIK POSEG V MOJO ARMATURKO.(AVTO - OPEL VECTRA L.2000) :cry:

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Pe dec 17, 2004 10:12 am

Reskiraš en (zadnji) par zvočniških kanalov in jih priklopiš na ojačevalec (preko pretvornika (HI-LOW) al direktno na ojačevalec (če podpira to možnost)).
Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov