Mojca je napisal/-a:Jst sem imela kenwooda na cd v twingotu in je zaradi naklona radia vcasih preskakoval cd(na kaksni grbini ipd.)...Vem tudi za nekaj ljudi, ki imajo podoben problem.Sicer ni bil nek vrhunski avtoradio(menda je bil tam okol 45 jurjev), vem pa de je pol, ko smo ga prestavili drugam in je bila njegova lega normalna (ravno v armaturki)delal cisto brez problemov.Sicer pa ni take sile, da bi se zarad tega splacalo kupovat nek hud avtoradio...

ma kaksen hud avtoradio neki

to sam pioneer-cka nabavs pa mas mir....jst mam twingota...pa mam ze ta drug radio pioneer pa spila ko solza

to je to...preskoci cd NIKOLI!!!! vcasih so rekli da ima JVC pri taksnih naklonih mal problemov ampak, modeli ki so sedaj na trziscu so baje ze vredu tut za taksne kot je twingo. Moti me edino ko je malo bolj soncno vreme ker se zaradi kota ne vidi dobro na display, se moras mal naprej nagniti....

drgac pa za 35 jurjev kot je ze edn reku se da dobit fajnga pioneercka z mp3-ji k je kwalitetn radio..ce ti pa ni do mp3-jev tolk pa kupis kaksen model nizji...pa tudi ne bo nikakrsnjih problemov...
twingo je pa itak ultra akusticen

hehe tko da se da fajn spedenat notr muzko

ze ovalci dobr igrajo, ker ima mejhn prtlaznik...kaj sele moj woofer dela:) moram kar streho odpret da mi las ne odpihne na vetrobransko sipo

hehe... no ja dost bo..
Lp