Avdiofili, raj za vas...

blu racer
Nov uporabnik

PS2

Napisal/-a blu racer To feb 15, 2005 7:40 pm

Prodam PS2, z dvema čipoma, 2 jostikoma, nekaj iger,....
Prodam ker sem v denarni stiski.
Dobite me na:
GSM 041818548

lp

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ To feb 15, 2005 7:50 pm

Kok para?
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr feb 16, 2005 8:28 am

Jaz ga prodam za 50k - srebrnega
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Sr feb 16, 2005 8:30 am

50k!? V bigbangu dobiš že Ps2 verzijo slim model za 36k.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr feb 16, 2005 8:36 am

Zlatan_ je napisal/-a:50k!? V bigbangu dobiš že Ps2 verzijo slim model za 36k.

Dobis ja ampak brez chipa(100EURO),brez iger,brez MEMORY CARD 8MB,sploh pa SLIM MODEL ni pametna izbira,ni mozno naknadno vgraditi HDD,pa se vgasa se ker se pregreva!Drugace je pa kar dober,lepo izgleda v primerjavi z starim PS2!Jaz sem ga imel na poizkusu pa ce ga igaras recimo 5-6h na dan se lahko od igrice poslovis ker se ugasne!Baje BI-METAL,pocakati moras ga se ohladi potem pa lahko0 ponovno igras!45.000 ali 50.000 SIT je normalna cena!Jaz ga imam in ze veselo cakam na GRAN TURISMO 4!!! :vrum

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Sr feb 16, 2005 9:53 am

s_mande je napisal/-a:

Dobis ja ampak brez chipa(100EURO),brez iger,brez MEMORY CARD 8MB,sploh pa SLIM MODEL ni pametna izbira,ni mozno naknadno vgraditi HDD,pa se vgasa se ker se pregreva!Drugace je pa kar dober,lepo izgleda v primerjavi z starim PS2!Jaz sem ga imel na poizkusu pa ce ga igaras recimo 5-6h na dan se lahko od igrice poslovis ker se ugasne!Baje BI-METAL,pocakati moras ga se ohladi potem pa lahko0 ponovno igras!45.000 ali 50.000 SIT je normalna cena!Jaz ga imam in ze veselo cakam na GRAN TURISMO 4!!! :vrum

Tole je malo iz trte izvito. Sem imel slim model, smo igral tudi že po 5 ur pa mi niti enkrat ni ugasnu! Kaj šele, da bi se pregreval, ker ma napajalnik ločen od konzole. Trdega diska res ne moreš vgraditi, samo vseeno lahko igraš 99,5% iger brez problema. BI-METAL???

LP
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr feb 16, 2005 10:23 am

Tilen je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:

Tole je malo iz trte izvito. Sem imel slim model, smo igral tudi že po 5 ur pa mi niti enkrat ni ugasnu! Kaj šele, da bi se pregreval, ker ma napajalnik ločen od konzole. Trdega diska res ne moreš vgraditi, samo vseeno lahko igraš 99,5% iger brez problema. BI-METAL???

LP

No dobro ti ze ves,imel sem ze,da se nebom zlagal sigurno 10-PS2, v vsaki cip in skoraj vso opremo,se zdaj imam doma okrog 100iger in sem zraven PS-a ogromno presedel!Ja meni se je ugasal,mozno da zaradi cipa,pa ze marsi kdo mi je rekel da ni glih to kar so pricakoval!Baje so pokvarljivi...sicer pa tako ni vazno!Jaz sem hotel samo povedati da je 45.000 ali 50.000SIT cisto normalna cena za PS2 pa naj bo SLIM ali navaden PS2!

Glede BI-METAL-a sem pa takp mislil,PS-2 sem imel ze razdrt nevem koliko krat,videl kako poteka vgradnja cipa,nekaj tudi sam probal tako da neke stvari vem o tem!Poglej primer:FEN za lasi,ga pregrejes se enostavno ugasne in ga ni mozno vklopiti dokler se ne ohladi!Podoben primer je v PS-u,kljubtemu da ima posebej napajalnik!Nevem mozno da je bilo kaj drugega,ampak vem za veliko prmerov katrei so zabavali!TAKO DA ???

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz Sr feb 16, 2005 11:26 am

tako da lah recem XBOX r0x :P
NI vec tdija....

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi Če feb 17, 2005 4:53 pm

s_mande je napisal/-a:
Tilen je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:

LP

No dobro ti ze ves,imel sem ze,da se nebom zlagal sigurno 10-PS2, v vsaki cip in skoraj vso opremo,se zdaj imam doma okrog 100iger in sem zraven PS-a ogromno presedel!Ja meni se je ugasal,mozno da zaradi cipa,pa ze marsi kdo mi je rekel da ni glih to kar so pricakoval!Baje so pokvarljivi...sicer pa tako ni vazno!Jaz sem hotel samo povedati da je 45.000 ali 50.000SIT cisto normalna cena za PS2 pa naj bo SLIM ali navaden PS2!

Glede BI-METAL-a sem pa takp mislil,PS-2 sem imel ze razdrt nevem koliko krat,videl kako poteka vgradnja cipa,nekaj tudi sam probal tako da neke stvari vem o tem!Poglej primer:FEN za lasi,ga pregrejes se enostavno ugasne in ga ni mozno vklopiti dokler se ne ohladi!Podoben primer je v PS-u,kljubtemu da ima posebej napajalnik!Nevem mozno da je bilo kaj drugega,ampak vem za veliko prmerov katrei so zabavali!TAKO DA ???

Sam bimetala še vedno ne vgrajujejo noter v take zadeve ...LOL. Imaš temepraturni senzor in vezje ki preko tega senzorja meri temperaturo ter se na podlagi histerezne zanke nato odloča kdaj vklopi in kdaj izklopi ;)
SQ 4 ever

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če feb 17, 2005 5:01 pm

mogoče tole za k oglasom?! :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo Če feb 17, 2005 5:06 pm

če kdo vzame v račun dvd predvajalnik sem koj za menjavo z mojim doplačilom
cuore sportivo