Zlatan_ je napisal/-a:50k!? V bigbangu dobiš že Ps2 verzijo slim model za 36k.
s_mande je napisal/-a:Zlatan_ je napisal/-a:50k!? V bigbangu dobiš že Ps2 verzijo slim model za 36k.
Dobis ja ampak brez chipa(100EURO),brez iger,brez MEMORY CARD 8MB,sploh pa SLIM MODEL ni pametna izbira,ni mozno naknadno vgraditi HDD,pa se vgasa se ker se pregreva!Drugace je pa kar dober,lepo izgleda v primerjavi z starim PS2!Jaz sem ga imel na poizkusu pa ce ga igaras recimo 5-6h na dan se lahko od igrice poslovis ker se ugasne!Baje BI-METAL,pocakati moras ga se ohladi potem pa lahko0 ponovno igras!45.000 ali 50.000 SIT je normalna cena!Jaz ga imam in ze veselo cakam na GRAN TURISMO 4!!!
Tilen je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Zlatan_ je napisal/-a:50k!? V bigbangu dobiš že Ps2 verzijo slim model za 36k.
Dobis ja ampak brez chipa(100EURO),brez iger,brez MEMORY CARD 8MB,sploh pa SLIM MODEL ni pametna izbira,ni mozno naknadno vgraditi HDD,pa se vgasa se ker se pregreva!Drugace je pa kar dober,lepo izgleda v primerjavi z starim PS2!Jaz sem ga imel na poizkusu pa ce ga igaras recimo 5-6h na dan se lahko od igrice poslovis ker se ugasne!Baje BI-METAL,pocakati moras ga se ohladi potem pa lahko0 ponovno igras!45.000 ali 50.000 SIT je normalna cena!Jaz ga imam in ze veselo cakam na GRAN TURISMO 4!!!
Tole je malo iz trte izvito. Sem imel slim model, smo igral tudi že po 5 ur pa mi niti enkrat ni ugasnu! Kaj šele, da bi se pregreval, ker ma napajalnik ločen od konzole. Trdega diska res ne moreš vgraditi, samo vseeno lahko igraš 99,5% iger brez problema. BI-METAL???
LP
s_mande je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Zlatan_ je napisal/-a:50k!? V bigbangu dobiš že Ps2 verzijo slim model za 36k.
Tole je malo iz trte izvito. Sem imel slim model, smo igral tudi že po 5 ur pa mi niti enkrat ni ugasnu! Kaj šele, da bi se pregreval, ker ma napajalnik ločen od konzole. Trdega diska res ne moreš vgraditi, samo vseeno lahko igraš 99,5% iger brez problema. BI-METAL???
LP
No dobro ti ze ves,imel sem ze,da se nebom zlagal sigurno 10-PS2, v vsaki cip in skoraj vso opremo,se zdaj imam doma okrog 100iger in sem zraven PS-a ogromno presedel!Ja meni se je ugasal,mozno da zaradi cipa,pa ze marsi kdo mi je rekel da ni glih to kar so pricakoval!Baje so pokvarljivi...sicer pa tako ni vazno!Jaz sem hotel samo povedati da je 45.000 ali 50.000SIT cisto normalna cena za PS2 pa naj bo SLIM ali navaden PS2!
Glede BI-METAL-a sem pa takp mislil,PS-2 sem imel ze razdrt nevem koliko krat,videl kako poteka vgradnja cipa,nekaj tudi sam probal tako da neke stvari vem o tem!Poglej primer:FEN za lasi,ga pregrejes se enostavno ugasne in ga ni mozno vklopiti dokler se ne ohladi!Podoben primer je v PS-u,kljubtemu da ima posebej napajalnik!Nevem mozno da je bilo kaj drugega,ampak vem za veliko prmerov katrei so zabavali!TAKO DA ???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov