Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
Balt3e
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Muzika za v P306

Napisal/-a Balt3e To feb 22, 2005 6:25 pm

hello!

torej, mi lahko kj priporočite kaj naj vržem v 306ko. rad bi eno musko (MP3 in zvocniki spredi/zadi). nic posebnega, za študentske žepe pa da bi se fajn slišalo :D. nabavu bi vrjetno kj v italiji, kje v bližini Trsta (nasledn tedn se odpravljam tja). o muski ne vem popolnoma nič, so... plz help :)

aja, ce se da par kosov naštet, na kaj gledat in okvirne cene. če mi date katalog al pa link.. tle maš in si izber... mi nic ne pomaga :D

LPB

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Če feb 24, 2005 9:13 pm

Hja.. za radio bi jaz vzel Pioneerja deh-p4700 (mp3, cd, nova serija,..) za 31k na bolhi, potem bi vzel enega 4kanalca, dva kanala bi vezal v bridge in priklopil nanj sub, spredaj pa bi imel 16ke+tw; zadaj zvočniki niso tako pomembni, če ti sede pa kupi nekaj poceni in priklopi na radio..
I'll be back.

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Če feb 24, 2005 11:22 pm

Zadeva je taka. V Italijo buhnedej hodt, ker se boš sam nategnu, razen če točno veš: kje, za kolk dnarja in kaj boš kupil. Poleg tega se dobi ugodne stvari tud pr nas.

Radio priporočam Pioneer in sicer maš 2 možnosti:
1. če nameravaš nadgrajevat sistem (vufr in ostala veršterkerija), potem kupi model 56xxx oz. 67xx (od nekje 45000)
2. Če rabiš samo za poslušat oz. ne misliš dat vuferja itd. not, potem bo dovolj že serija 3xxx. (od nekje 25000)

Pogledas si jih pa tukile: http://www.pioneer-eur.com/eur/product_overview.jsp?category_id=61&__QSUB=5&taxonomy_id=25-121. BTW, modeli, ki majo prvi dve cifri isti, npr. 37xxx se razlikujejo samo po barvi osvetlitve.

Z zvočniki je pa tko:
- spredaj v vrata gre do 17 cm premera zvočnik - priporočam ločen sistem (visokotonec in 17-ka), naprimer: http://www2.bolha.com/oglas824686,
- zadaj maš edini prostor v polici, kamor lahko daš recimo ene solidne ovalce, recimo tele: http://www2.bolha.com/oglas824993.

Če zvočnike poganjaš z radiem, neke hude moči niso važne. Važen je RMS (in ne maksimum!), tm nekje 50 je recimo že kr dost.

Radio te zna koštat od 30-60 jurckov (odvisno od zahtev), 2 kompleta zvocnikov pa okol 30-40 vseskup... Za začetek bo dovolj tud samo sprednji sistem, ki je nekako najbolj pomemben.

Glede radia mi lahko posljes PM - sam povej keri te zanima, ker mam kolega, ki jih vozi iz italije ipd. (da tebi ne bo treba it)...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Balt3e
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a Balt3e Pe feb 25, 2005 9:38 am

hvala vama, ahim ti pa pricakuj kak PM... če si že ponudil :D

LPB
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov