Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Double DIN size CD-TUNER

Napisal/-a -tomi- Sr mar 02, 2005 8:20 am

Ojla!
Kupujem avtoradio s CD-jem in po možnosti da podpira mp3je. Ker imam na voljo dvojni prostor za avtoradijo (lahko odstranim še poličko) bi rad imel avtoradio dvojne višine. Najdu sem jih kar nekaj a so vsi 800 eur in več jaz bi pa dal med 200 - 300 če je pa kak cenej pa tud prav. nisem prov zahteven ne rabim tv ali dvd ali navigacije. rad bi samo fm-tuner in cd player če pa še mp3je špila pa izpolni vse moje želje.

...recimo kaj takega samo obvezno brez kasetarja...

Slika

MarkB
Nov uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a MarkB Sr mar 02, 2005 8:27 am

Kaj pa če daš mp3 radio + DIN cd-izmenjevalec? Pa imaš ravno 2 DIN

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Napisal/-a -tomi- Sr mar 02, 2005 8:31 am

...če ma radio špila CD-mp3 pol glih ne rabm še CD menjalca - mi je 650 minut na enem cedeju dovolj, bi pa vseeno rad zapolnil obe luknji. V mislih sem imel kaj takega:
Slika
...clarion je zihr drag, me pa zanima ce se da dobit kaj cenejšega ampak še zmeraj ne kr eno x firmo

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Napisal/-a -tomi- Sr mar 02, 2005 8:33 am

kenvud a baje samo za japonski trg:
Slika

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM So mar 05, 2005 6:54 pm

Double DIN enote so zelo redke - v glavnem se delajo za japonski in ameriški trg. Če boš pa kej najdu (možnosti za to so sicer bolj klavrne), bo pa drago k pes.

Če mene vprašaš, bi jaz raje za ta denar kupu en oreng radio (1 DIN) - za 300 EUR ni da ni špica. Predalček pa obržiš. Konc koncev se zmer najde kakšen telefon, ključi al pa cede viška...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan So mar 05, 2005 7:09 pm

ahiM je napisal/-a:Double DIN enote so zelo redke - v glavnem se delajo za japonski in ameriški trg. Če boš pa kej najdu (možnosti za to so sicer bolj klavrne), bo pa drago k pes.

Če mene vprašaš, bi jaz raje za ta denar kupu en oreng radio (1 DIN) - za 300 EUR ni da ni špica. Predalček pa obržiš. Konc koncev se zmer najde kakšen telefon, ključi al pa cede viška...

se strinjam
sploh pa je pr teh radijih vprašanje, če se sname ploščica
in tud če se je mau velka za okol nost, kar ni praktičn

en dober radio, standardnih velikosti pa je
podpis
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov