Avdiofili, raj za vas...

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Prosim za nasvet in mnenja...kupujem radio!SONY CDX-CA850

Napisal/-a s_mande To apr 05, 2005 1:46 pm

Lepo pozdravljeni!

In sicer vas bi prosil za mnenja in izkusnje(mogoce ima kdo od vas taksen radio v avtu)in sicer se zanimam za nakup malo rabljenega avtoradia SONY CDX-CA850,ker sem se svojega ze rahlo navelical.Koliko je sploh taksen avto radio vreden,je recimo 35.000 ali 40.000SIT veliko odsteti zanj?Nevem sicer sem iskal po internetu in sem malo v dvomih.Prosim lepo za vaso pomoc. Spraseval tudi na www.avtoakustika.com pa ni nic... :?:

Se bom pa obrnil na vas,seveda ce se lahko? :P

Slika SONY-CDX-CA850...

Slika

Za nasvete in odgovore se vam ze vnaprej zahvaljujem.s_mande

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi Sr apr 06, 2005 7:40 am

Ce ti je dizajn bolj pomemben kot zvok pole go for it. Sicer pa se obrni za kaksnim alpine, pioneer in podobnimi igracami. Kot sem rekel, dizajn ali kvaliteta, kar ti je bolj pomembno :oops:
SQ 4 ever

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Sr apr 06, 2005 6:28 pm

Po karakteristikah in testih naj bi bil to eden izmed boljših avtoradijev za "zahtevnejše" uporabnike (ima veliko funkcij, kot npr. 7-stopenjski EQ, HPF, LPF, 2 pre-outa, 4x52W max. output-a... ). Poleg tega ima res lep dizajn, tle ni kej za rečt.

Edina pomanklivost je (po mojem mnenju) ta, da ne podpira MP3 in da vse upravljanje poteka preko daljinca, kar zna bit včasih nadležno neučinkovito. Poleg tega ne gre ravno za najnovejši model - iz leta 2003.

Glede zvoka za ta model ne morem nič rečt, lahko samo omenim, da Sony ne slovi ravno kot favorit na tem področju - v nasprotju z Alpine, Pioneer... O tem se boš kar najbolje prepričal sam, natančneje kar s preizkusom.

No, na koncu pa še cena - jaz osebno zanj nebi dal več kot 30.000 SIT. čeprav se verjetno nebi odloču za nakup, ker se za isti denar (ali morda samo malenkost več) še vedno dobi za moje pojme "boljši" avtoradio - z izjemo dizajna, ki je tokrat pravzaprav edini Sony-jev adut.
SlikaSlika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov