_WeSt_ je napisal/-a:Imam vprašanje oz. želim kakšne predloge. V avto sem si dal 1600W ojačevalec in nanj priklopil 3-sistemca 300W in woofer 400w in dogaja se mi da ko dam bolj na glas mi avtomatsko ojačevalec vrže ven kot da ne dobi toka več sem se pa pozanimal glede kondenzatorja in s tem nebi skoraj nič rešil ali pa? Ker še mi ne hrešči v zvočnikih in ne v wooferju. Predlogi???
_WeSt_ je napisal/-a:Ojačevalec ma izhode 4 krat 400W Zvočnike sem vezal vsakega na svoj izhod woofer pa na druga dva izhoda + na enga - na drugega hm... debelina napajalnih kablov ne vem kakšna je ampak ni pretirana, izklaplja se mi takrat če je sub polek, če so samo zvočniki se ne izklopi. KO se mi izklopi pa morem radio ugasnit in na novo prižgat in zopet dela odvisno kako na glas dam.
Gricko je napisal/-a:torej je lahko da je kabel pretanek (napajalni)
lahko je amp kaj poškodovan??
kolk maš debele napajalne kable?? a tolk kot so kabli za zvočnike, mal debelejš al ornk debelejš??
_WeSt_ je napisal/-a:Am... mam cevno varovalko sej možno je tudi to. Ampak sem gledal zdaj zvečer da ko bas vdari zunaj luči čisto malo utripajo tolko da se vidi kaj pa če je možnost da je akumolator prešvohn?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov