Zanima me,ce ze ima kdo to zadevo in kako se obnese?Nova verzija podpira ze tudi divx,cena pa bi naj bila okoli 30.000 sit To je sicer nepreverjena informacija od nekega prodajalca,bi pa bilo fajn,ce ima kdo kak link od uvoznika za SLO...
dgrejtest je napisal/-a:probaj tu vprašat... boš sigurno dobil prave info: www.radiovili.si
lp!
peter
Jp,tu sem ze gledal,pa nima nic v ponudbi.....Baje je ta zadeva cisto fresh in sem slucajno danes naletel na to,ko sem se nekaj o teh zadevah zanimal....Ce je res tako ugodna cena,potem bi bilo fajn zadevo sprobat....
garantiram ti da cena ni 30.000 SIT, sploh pa ne od blaupunkta. če bi bla kaka čurimuri firma še mogoče, ampak ceno okoli 30.000 majo že navadni avtoradii ki podpirajo mp3-je, kaj šele dvd predvajalnik. al ceno pomnožiš s tri al pa prišteješ še eno ničlo,tam nekje je pomoje cena :P
A pa mogoče kdo ve, a majo te DVD enote tud funkcije za štimat zvok, npr. kakšne kretnce (HPF,...), equalizerje itd... Ker jest bi to mel vglavnem za musko (4.7GB in celo več MP3-jev na 1 mediju ) .
Evo ti v Nemčiji http://www.technikdirekt.de/main/page.x ... 31&pageid={34BAA766-63EC-4E2D-841B-6A2B049D4717}&type=focus&doctype=article&focus=771636&language=de&history=set&validsession=2005-07-15-10-09-42
Tk da bo prinas 30ksit x 2.5!