Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
DrSaso
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a DrSaso To jul 26, 2005 11:37 am

Jz mam ta ojačevalec priklopljen na tubo mac audio 30 (240 RMS-a). Za moje pojme oz. za moj avto (karavan) mam mal prešvoh vse skupaj za kaj več kot podpora basa od zadaj.
Speedfighter: Če te kaj več zanima lahko slišiš kako to špila (sem tud iz domžal).
It's nice to be important, but it's more important to be nice!

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To jul 26, 2005 12:15 pm

Za ta denar je res ugoden ter zelo soliden ojačevalec. Priporočam nakup!

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Sr jul 27, 2005 11:20 am

Sm bil včer pr RadioViliju-ma tud on zdej ta ojačevalec po 20k sit-če koga zanima :D

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Sr jul 27, 2005 11:51 am

Jao.. pa ravno včeraj sem da naročil po netu :? BTW, a ima še na zalogi sube GTb 300 za 19k in pa če mogoče veš kakšno litražo ma ta sub?
I'll be back.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr jul 27, 2005 11:56 am

ej, pa še v nedeljo sm jz gledu cene pa so ble po starem ta gto450, pa sm si naoču kr gto250, zj mi je pa žal...bom probu zamenjat :( :(

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Sr jul 27, 2005 12:07 pm

kochar je napisal/-a:Jao.. pa ravno včeraj sem da naročil po netu :? BTW, a ima še na zalogi sube GTb 300 za 19k in pa če mogoče veš kakšno litražo ma ta sub?

Mah,skenslaš naročilo(tko kt sm jst)če ti pa vseen pošljejo,ga pa pač ne prevzameš,pa je :D

Woofer za 18.900 je pa še v akciji,pa tud včer so jih mel še na zalogi, tko da ga lahk takoj dobiš :D

Še en več je k ga jst nism nabavu-k baje ni dobr vezat sub pa ovalce na ojačevalc, pa bi mogu še pol spredn sistem menjat in ne vem kaj še...pa je mal špaga prekratka zaenkrat za vse to...bom rajš pol kasnej cel sistem zamenju, vključno z radijem ;)

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Sr jul 27, 2005 12:31 pm

zakaj pa ne ovalcev in suba vezati skupaj?
kolk sm si jz pogruntu bo pol zadi butal, spredi pa nič ne bo...
al pa samo sub, vezan na ojačevalec...bi tut preglasil al ne?

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Sr jul 27, 2005 1:19 pm

Damjan19 je napisal/-a:zakaj pa ne ovalcev in suba vezati skupaj?

Ja jst nimam izhoda za ojačevalc, pa sm pol hotu na dva izhoda dat ojačevalc, nanjga pa sub+oba ovalca-k spredi mam pa itak sam desetke,k jih ni smisla jačat. Pa je začel prbijat da bo pol sam butal pa da nau zvoka, pa da nej še spredi vse zamenam ipd...pa sploh ni hotu slišat nč o tem, da bi ovalce pa sub ojaču sam zadi,k mi je zvok kul sam base bi rad... :? Pa sm sam reku hvala pa nasvidenje pa sm šou :P

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Sr jul 27, 2005 1:25 pm

dobr, sej mal je nakladu najbrž, da bi tut probi šđe spredn sistem prodat...jz sm do včeri še mel samo sub, vezan na izhod radia, pa ovalce...pa je blo kul, sam spredi nis velik slišu, zadi se pa ment niso mogli:)
Pa sm dal včeri not spredi še Helixe pa mi je zelo zelo všeč...suba seveda ni, ampak kt sm reku, čakam na ojačevalc, ju3 al pa oju3išnjem pride....sm kupu dvokanalca, zj me je pa strah da ne bo kul, da bo butal preveč

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Sr jul 27, 2005 1:34 pm

Speedfighter je napisal/-a:
Damjan19 je napisal/-a:zakaj pa ne ovalcev in suba vezati skupaj?

Ja jst nimam izhoda za ojačevalc, pa sm pol hotu na dva izhoda dat ojačevalc, nanjga pa sub+oba ovalca-k spredi mam pa itak sam desetke,k jih ni smisla jačat. Pa je začel prbijat da bo pol sam butal pa da nau zvoka, pa da nej še spredi vse zamenam ipd...pa sploh ni hotu slišat nč o tem, da bi ovalce pa sub ojaču sam zadi,k mi je zvok kul sam base bi rad... :? Pa sm sam reku hvala pa nasvidenje pa sm šou :P

OK, sicer nevem kakšne 10ke točno imaš ti, ampak načeloma ni problem imet na ojačevalcu sub+10ke spredaj; pač malo porežeš frekvence na 10kah pa bo ;)
Tako bom tudi jaz moral narest ;) :roll:
I'll be back.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Sr jul 27, 2005 1:37 pm

Ma ne vem-me je počas pol minil k mi je z načrtovanih 50 čukov počas prot 100začel lezt :?
Pa pomoje sploh ne bi blo tolk problema, k itak ovalcev sploh nimam na polici, ampak zadi pr straneh-teoretično manj kot pol metra od ušes spredaj sedečih,tko da ne vem v čem bi bil tolk velik problem...sej muska bi bla zato pr nizkih pa srednjih glasnostih podobn dobr slišna(sam občutno glasnejša), k pa enkrat base na fula prbijaš, ti pa tud ni sam zvok več na prvem mestu,ne? :P

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Napisal/-a Timex Sr jul 27, 2005 2:53 pm

seveda :P
SlikaNi le avto, ampak Hyundai. Več kot avto!

mekon
Nov uporabnik

Napisal/-a mekon Sr jul 27, 2005 10:01 pm

BASS do jaja
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov