Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Problem z LG-jem

Napisal/-a Slicker To nov 29, 2005 5:38 pm

Dons sem pr punci menjaval avtoradio. In sicer se je pojavu problem. Prej je mela nekega sonyja (cca. 2 let star model), zdj pa ma LG-ja mislm da TCHM 1000. Sony ima še starejše konektorje (ne vme kk se reče, uglavnem majo kot neke pinčke in so šeenkrat ožji od novih). no in za tak konektor je biu seveda potreben podaljšek, ki pa sem ga sedaj snel, da sem lahko priklopil novi avtoradio. in zdj se je pojavu problem: na radiu napiše: TEL MUTE. kokr sm razbral iz navodil je nek phone kabel al kaj, tut na kablih k so bli zravn radia piše phone. je pa oranžne barve. tko da zdj ne vem kaj nardit. prej je v twingotu normalno delal, v kangoo-ju pa noče.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To nov 29, 2005 10:15 pm

Ta žica je mišljena zato, da ti utiša radio, če ti začne zvonit telefon. Ta žica pride ven iz radia, in če jo vežeš na minus (ali plus?) bo radiu utihnil, an to ti pač piše na displeju. Pri veliki večini radijev jo pač pustiš nepriklopljeno če je ne želiš rabiti
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager To nov 29, 2005 11:04 pm

Dej narazen, pa modro žičko na euro konektorju precvikej pa je. Sicer pa ti piše na žički TEL MUTE.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov