Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
urooos
Novinec

Kraj: kamnik(okolca)

Fiat Marea Weekend CD menjalnik??

Napisal/-a urooos So dec 31, 2005 11:24 am

zdrawo!
brat ma to mareo in noter ima original radio(kasetar) in zdej je slišu nekje da nek cd-menjalnik naj bi bil od grundinga paše na ta radio. Zdej me zanima če je to res,pa kje se da dobit ga (veksler)
hvala vnaprej
LP

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM So dec 31, 2005 12:48 pm

Za priklop neoriginalnega CD-menjalca načeloma rabiš poseben adapter. Mogoče se nebi bilo slabo pozanimati pri Stal-Electronic-u (http://www.stal-el.si). Pri njih sem nazadnje nekaj iskal za Fiat Stilo-ta.

Se pa moraš zavedat, da CD-vekslerji niso ravno poceni, prav tako tudi adapterji.
Pomoje se ti bolj splača nabavit en avtoradio na MP3 (10 ur muzike na enem ploščku). Da ga spraviš v armaturo, potrebuješ še okvirček, ki nadomesti "praznino" po odstranitvi tovarniškega avtoradija, dobiš ga pa v raznih Big Bang-ih, BOF-ih, trgovinah z avtoakustiko in navsezadnje tudi na pooblaščenem servisu (Avtotriglav npr.). Cene so pa okoli 3-4 jurje.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
urooos
Novinec

Kraj: kamnik(okolca)

Napisal/-a urooos Če jan 19, 2006 1:02 pm

Zdej sm se mal pozanimu pa sm zvedu da direktno,brez adapterja paše cd menjalnik Grunding MC oz. MD 45. Če kdo mogoče ve za kakega prosim če mi sporočite
LP

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Če jan 19, 2006 9:21 pm

Menjava radia se ti bolj splača. Original avtoradio ima preslaboten ojačevalnik za kakršnokoli resnejše poslušanje, nasplošno totalno zanič zvok, cd changerji pa tudi niso tako poceni oz. je v primerjavi z avtoradijem tam-tam.
Mislim, da se Grundig-ovih CD-changerjev ne dobi več oz. jih ne izdelujejo več (sem pogledal na njihovo uradno stran in nisem zasledil ničesar).
Mogoče bi ti vedel pomagat kakšen prodajalec (in poznavalec) avtoakustike.
SlikaSlika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov