Avdiofili, raj za vas...

Yugo
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

hi-fi sistem

Napisal/-a Yugo To sep 03, 2002 9:03 pm

v teh dneh si nameravam uredit hi-fi v bravotu pa imam nekaj vprasanj. Iscem neko varjanto po kateri ne bi porabil vec kot 150-160k sit, pri cemer bo avtoradio (jvc sh909) okoli 120, to pomeni da mi ostane za ozvocenje okoli 30-40k.

- zanima me kako predlagate zvocnike, spedaj sta dva na armaturi in dva na vratih, zadaj dva na vratih, policka je opcija
- katero firmo zvocnikov predlagate
- kje na gorenjskem oz. v LJ se splaca zadevo dat delat da me ne bodo nategoval
- a lahko subwoofer (ce se financno ne izide ga lahko kupim tudi naknadno) prikljucim tudi na avtoradio - torej brez ojacevalca?
- ce lahko: koliko je lahko mocan, a je treba da je tuba, a je dobro da je tuba itd.

Ker vem da zahtevam kar resitev po meri in da je to stvar prodajalca, bom zadovoljen ze s kaksno dobro referenco. Ce pa ima kdo veselje kaj napisat pa bom zelo vesel.

(P.S. pisem sem in ne na avtoakustiko.comm ker mi tam prijavljanje ne dela :( )

j.

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Re: hi-fi sistem

Napisal/-a zazo Sr sep 04, 2002 1:40 pm

glede avtoakustike.com mi napisi kje je problem (v mail kuncm@avtoakustika.com) pa bova probala resit problem..

seprav tocka Numero 1.

kaj ti nuca tanajboljsi radijo od JVC (mp3) ce ga ne bos izkoristu?! Lahko pa seveda kupujes po delih!

prvo recimo kupis radijo (zgoraj omenjeni) in zvocnike za spredaj (dobis ze kr uredu bokse od 30-50k sit). potem nasparas nekaj denarja (recimo dodatnih 60-100k sit) in si vgradis se sub in ojačevalec.

tako nakupovanje je najbolj pametno.

v principu zase ne rabis zvocnikov zadaj. S tem si samo pokvaris zvocno sliko. Ce misles kupovat musko za tiste ki se vozijo zadaj potem pa... (tvoja odlocitev pac)

ce me bos uposteval ti ne bo zal...
pocasi se dalec pride... predvsem pa ne vse vrjet prodajalcem (pa men tut ne :D) pac pa zmeraj nam povej kaj so ti rekl.. pa ti bomo povedal kaj je res in kaj ni.. nekateri so podmazani.. in jim gre pac samo za prodajo!

cim vec sprasuj.. potem pa kupuj..

glede bravota mas na avtoakustiki
logy, bravura, pa djsergio, da ti bodo povedal kaj noter pase..

lp, matjaz!
http://www.avtoakustika.com (forum)
dB-drag Racing
Razred S1-2
SPL 146.9 dB
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov